16 Σεπ 2013

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη –εν’ όψει της Προγραμματικής Συνδιάσκεψης- η πορεία της Νέας ΜΕΡΑς προς την κοινωνία

Μετά την ολοκλήρωση της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου και των Στελεχών της Νέας ΜΕΡΑς στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 78η Διεθνή Έκθεση, ο Πρόεδρος του Κόμματος Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:..


«Η θέρμη με την οποία υποδέχτηκε η Θεσσαλονίκη τα στελέχη του κόμματος μας και εμένα προσωπικά, ήταν για όλους μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Γιατί διαπιστώσαμε από κοντά ότι, επιτέλους, αργά, αλλά σταθερά, «σπάει» η βουβή αγανάκτηση και αναζητά διέξοδο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους Θεσσαλονικείς. Ευχαριστώ επίσης, προσωπικά, τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων που μας υποδέχτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους, τους προβληματισμούς τους και –κυρίως- τις προτάσεις τους ενόψει της Εθνικής Προγραμματικής Συνδιάσκεψης της Νέας ΜΕΡΑς τον Νοέμβριο.

Η Νέα ΜΕΡΑ ξεκίνησε ήδη την πορεία της προς την κοινωνία.

Με αφορμή και το «λουκέτο» στην ΕΤ3 και την φίμωση στην ελεύθερη και δημόσια δημοσιογραφική φωνή της Θεσσαλονίκης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της συμπρωτεύουσας που σε αντίθεση με τα συστημικά Μέσα των Αθηνών, αναδεικνύουν τον οδικό χάρτη που προτείνουμε για να βγει η χώρα από τα αδιέξοδα του Μνημονίου.»