10 Σεπ 2013

Λαθος θεμα η αγνοια του θεματος

Αχ Πανο... Προεδρε Πανο... Παλι ρεζιλι θα γινεις. Κατεθεσες στις 3 Σεπτεμβριου 2013 αιτηση καταθεσης εγγραφων (Α.Κ.Ε) προς τον υπουργο οικονομικων κ.Ι.Στουρναρα. Με την εν λογω αίτηση ζητάς να κατατεθει στην Βουλη η αποφαση 36/11 της 19 Απριλιου 2012 της Επιτροπης Πιστωτικων και Ασφαλιστικων θεματων της περιβητης ΕΠΑΘ. Χαμός στα ...
δημοσιογραφικα. Αρκετοι πιστεψαν οτι κατι σοβαρο βρηκε ο Προεδρος Πανος και ετοιμαζονταν να τιναξει την μπανκα και τον διοικητη της Τραπεζας της Ελλαδας τον κ.Προβοπουλο στον αερα.  Αρχισαν λοιπον να ψαχνονται. 
Καποιοι ομως καλα πληροφορημενοι παρεμειναν ψυχραιμοι."Μην πιστευετε οτι κατι σοβαρο υπαρχει απο πισω. Στην ΕΠΑΘ συμμετεχουν οι καλυτεροι τεχνοκρατες της Τραπεζας της Ελλαδας. Δεν ειναι δυνατον να υπαρχει τρυπα. Ο Καμενος ειτε κανει τσαμπα τον μαγκα ειτε εχει πεσει θυμα παραπληροφορησης και λαθους" 
Τελικα οι ψυχραιμοι δικαιωθηκαν. Η συγκεκριμενη αποφαση της ΕΠΑΘ αφορουσε την βιωσιμοτητα της τραπeζας PROBANK.  Ανθρακες ο θησαυρος. Μια μικρη τραπεζα που τελικα δεν καταφερε να σωθει. Κλαυσιγελος στα δημοσιογραφικα. Δηλητηριο οι ψυχραιμοι "Τα βλεπετε που σας τα λεγαμε. Δεν ειναι δυνατον να βρει ο Προεδρος Πανος προβλημα σε αποφαση της ΕΠΑΘ.Απλα ο προεδρος Πανος βρηκε ενα πεθαμενο (probank) και τον σκοτωσε για να το παιξει ηρωας". 
Συμβουλη προς Προεδρο Πανο. Αφησε τα Πανο τα τραπεζικα, αυτα ειναι δυσκολα και δυσνοητα πραγματα και χανεις οση σοβαροτητα σου εχει απομεινει οταν μιλας γι' αυτα τα θεματα.
ο τραπεζιτης