9 Σεπ 2013

Όλα τα τεκνά στη πίστα

Ένας τηλεοπτικός χειμώνας γεμάτοςτεκνά. Πιο νέα δημοσιογραφία πεθαίνεις!
Τα πρώτα ονόματα της μεταπολίτευσηςετοιμάζονται για μία ακόμη σεζόν να υποδυθούν τουςopinion makers της χρεοκοπημένης απ΄όλες τις ....
πάντες(πνευματικά, ηθικά και οικονομικά) της λεγόμενης κοινής γνώμης.
Έτσι ξεκινώντας από τον καναλάρχη-έκπληξη Βρυώνη, σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πρώτα βιολιά θα είναι οι Γιομπαζολιάς, Φυντανίδης, Χαρδαβέλας, Τράγκας, Τριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Κάρτερ, Κέλυ Σακάκου, Σοφία Βέμπο ενώ για το δελτίο ειδήσεων ακούγεται το όνομα της Έλλης Στάη.
Στο νεανικό κοινό επενδύει και το  ΑCTION 24 του Διονύση, το οποίο έχει σαν φυτώριο την σχολή δημοσιογραφίας τουΣταμάτη Μαλέλη. Εδώ πρωταγωνιστούν τα πράσινα κομάντα της ανεξάρτητης πασοκικής δημοσιογραφίας: Aντύπας, Γιακουμής, Αντώνης Δελατόλας, Χριστίνα Κοραή, Γρηγόρης Ρουμπάνης, Βασίλης Σκουρής, Γιώργος Χουδαλάκης, Λάμπρος Καλαρρίτης, Αγγελική Σπανού, Ιάσων Τριανταφυλλίδης.
Σφύζουν από ζωή και φρέσκιες ιδέες και οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες της πρωινής και μεσημβρινής ζώνης: Παπαδάκης, Αυτιάς, Οικονομέας, Καμπουράκης, Κωστόπουλος, Λυριτζής, Οικονόμου, Μενεγάκη, Ζάχος Χατζηφωτίου, Άννα Μαρία Καλουτά, Μάρλεν Ντήτριχ.
Αιχμή του δόρατος της νέας δημοσιογραφίας και οι Τρέμη, Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας ενώ στο STAR ο νεαρός Χατζηνικολάου ξεκινάει μια νέα και ελπιδοφόρα καριέρα.
Το φαινόμενο της απαξιωμένης από τους νέους τηλεοπτικής δημοσιογραφίας πάει πακέτο με τους πολιτικούς νεάντερταλ και την απαξιωμένη κομματική ζωή του τόπου. Αλλά ποιος από αυτούς που κρατάνε το μαχαίρι και το πεπόνι (ή έτσι τουλάχιστο πιστεύουν) του συστήματος θέλει νέο αίμα στα ΜΜΕ; Ουδείς. Αλληλοεκβιασμοί να γίνονται και τα φράγκα να μοιράζονται στους ίδιους και τους ίδιους.
Φυσικά όλο αυτό το φαύλο μηντιακό παρακράτος δεν το αφορά η χρεοκοπία του λαού. Για το μόνο που νοιάζονται, οι 5-6 ισχυροί επιχειρηματίες των ΜΜΕ, είναι πως να εκβιάσουν τις κυβερνήσεις για να μην κάνει ντου ο ΣΔΟΕ στις δουλειές τους και πως να μην σταματήσει η ροή του χρήματος από τις τράπεζες…
http://kourdistoportocali.com/articles/23609.htm