8 Σεπ 2013

Λογοκλοπος ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ!!!!

Για λογοκλοπή κάνουν λόγο τα στελέχη του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ απο τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Βενιζέλο. Τα στελέχη του κόμματος του Χρήστου Ζώη θεωρούν ότι ο όρος "Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης" που....
χρησιμοποιήθηκε απο το ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ έχει κατοχυρωθεί από το κόμμα της Νέας ΜΕΡΑς και η χρησιμοποίηση του όρου απο τον Βαγγγέλη Βενιζέλο συνιστά άμεση λογοκλοπή.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που εισηγούνται στον Πρόεδρο του κόμματος Χρήστο Ζώη να προβεί σε σκληρή αντίδραση και προσωπική επίθεση της Νέας ΜΕΡΑς προς τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ενώ οι πιο έμπειροι θεωρούν ότι ο τρόπος που χρησιμοποιέι επικοινωνιακά το "Εθνικο Σχέδιο Ανασυγκρότησης" το ΠΑΣΟΚ το μετατρέπει σε επικοινωνιακή φούσκα που δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με το ρεαλιστικο Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης που ετοιμάζουν οι ΝεοΜΕΡΙτες.

Σύμφωνα πάντως με κύκλους του Χρήστου Ζώη "ο πρόεδρος θα αντιδράσει με ψυχραιμία και στο σωστό χρόνο" υπονοώντας ότι η αντίδραση του θα πονέσει ιδιαίτερα τους κύκλους του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ΝΔ που τον στηρίζουν.