24 Σεπ 2013

Ανατριχιαστικά ντοκουμέντα για παραστρατιωτικά τάγματα εφόδου που δρουν για λογαριασμό ιδιωτών έχει στην διάθεσή της η κυβέρνηση





Ντοκουμέντα σοκ για την δημιουργία ταγμάτων άμυνας ζώνης αλλά και εφόδου για λογαριασμό πασίγνωστων ονομάτων του επιχειρηματικού κόσμου έχει στην διάθεσή της η.... ελληνική κυβέρνηση.
Μιλάμε για παραστρατιωτικές οργανώσεις που χρηματοδοτήθηκαν από ισχυρά ονόματα του τόπου ώστε να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2012 "καταλάμβανε" την εξουσία.
Γερμανοί δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην Αθήνα για να ερευνήσουν την φοροδιαφυγή μέσα από την λίστα Λαγκάρντ υποστηρίζουν ότι χώρα που διαθέτει δικό της δορυφόρο παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση ηχητικές συνομιλίες και φωτογραφικό υλικό ικανό να οδηγήσει στην φυλακή τόσο ισχυρά ονόματα που η σύλληψή τους θα προκαλούσε παγκόσμιο σάλο λόγω των διεθνών δραστηριοτήτων τους και των εισηγμένων σε κορυφαία χρηματιστήρια του κόσμου εταιρειών τους.
Πολλές από αυτές μάλιστα έχουν λάβει δάνεια και από εκτός Ελλάδος τράπεζες με αποτέλεσμα οι δραστηριότητες των συγκεκριμένων επιχειρηματιών να βρίσκονται στο μικροσκόπιο και των αρχών ξένων χωρών.
Υπενθυμίζουμε ότι στις εκλογές της 6ης Μαίου του 2012 η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνονταν γύρω στις 120.000 ψήφους και οι επαναληπτικές εκλογές προκαλούσαν τρόμο σε μια σειρά από πανίσχυρα ονόματα του τόπου.
Ο φόβος ότι θα έχαναν τις προσβάσεις τους στην Δικαιοσύνη, στον ΣΔΟΕ, στις Εφορίες, στην Αστυνομία, στις Τράπεζες, στις Πολεοδομίες, στα Τελωνεία κλπ και γενικότερα σε δημόσιους οργανισμούς-κλειδιά για τις δραστηριότητές τους είχε προκαλέσει πρόσκαιρο πανικό.

(Αργότερα όταν διαπίστωσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταληφθεί εκ των έσω από διεφθαρμένα πρόσωπα του βαθέως κράτους της μεταπολίτευσης ησύχασαν)
Έχοντας στην διάθεσή της τα συγκεκριμένα ντοκουμέντα η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο της διασύνδεσης ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής με εκείνα που στρατολογήθηκαν στην υπηρεσία των συγκεκριμένων επιχειρηματιών.
Η αποφασιστικότητα με την οποία Σαμαράς και Δένδιας ξήλωσαν την "μισή αστυνομία" είναι αποκαλυπτική αφ΄ενός μεν των προθέσεων της κυβέρνησης και αφ΄ετέρου της γνώσης σε βάθος που διαθέτει το Μαξίμου για τις πρωτοβουλίες των συγκεκριμένων επιχειρηματιών.
Οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο αναμένονται καταιγιστικές μια και δεν είναι μόνο η εγχώρα τσιμπίδα του Νόμου που παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις... 
 http://www.kourdistoportocali.com/articles/23997.htm