14 Σεπ 2013

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ME TO... MNHMONIAKO ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ TOY KAMMENOY

του Γιάννη Θεοδώρου στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


Αντιμνημονιακοί στα λόγια... Τελικά, κάθε μέρα που περνά ανακαλύπτουμε άτι σε αυτήν τη χώρα όσα και αν προσπαθήσουμε να αλλάξουμε, κάποιοι θα...
συνεχίσουν να πράττουν και να λειτουργούν όπως τον καιρό των παχιών αγελάδων . Παρά την οικονομική και κοινωνική κρίση, η οποία μαστίζει τη χώρα μας, κάποιοι επιμένουν να μην αλλάζουν συνήθειες και να εξακολουθούν να επωφελούνται από τα προνόμια που τους παρέχει η ιδιότητά τους. Κρυπτόμενοι, μάλιστα, κάτω από τον μανδύα του επαναστάτη και του αντισυστημικού συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προνόμια.  

Συνεργάτης του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ., διορισμένος στο Δημόσιο, διαθέτει εταιρεία που κάνει δουλειές με υπουργεία. Αυτό που θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, μέσω του Π , δεν αφορά βέβαια κάποιο σενάριο επιστημονικής (ή πολιτικής) φαντασίας, ούτε σημαίνει ότι είναι κάτι παράνομο. Θα αναδείξουμε, όμως, κάποιες πράξεις που αποδεικνύουν ότι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς . Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, με το που μπήκε το νεοϊδρυθέν κόμμα του πέρυσι τον Ιούνιο στη Βουλή, μετά τις εθνικές εκλογές, διόρισε ως μετακλητό υπάλληλο στη Βουλή τον πρώτο εξάδελφο του, Πάνο Καμμένο του Αλκιβιάδη. Εώς εδώ όλα καλά και δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό, καθώς πολλοί είναι οι πολιτικοί που διόρισαν ή απέσπασαν στα πολιτικά τους γραφεία συγγενείς τους, προκειμένου όπως ισχυρίζονται να έχουν κάποιον άνθρωπο εμπιστοσύνης δίπλα τους. Αυτό, όμως, που εξοργίζει τον κοινό νου, στην προκειμένη περίπτωση, είναι ότι ο εξάδελφος του κ. Καμμένου διαθέτει και ιδιωτική εταιρεία, η οποία ασχολείται με τα ηλεκτρονικά και από ό,τι φαίνεται από πρόσφατο ΦΕΚ (Τεύχος Ανωνύμων Εταιριών, Αρ. Φύλλου 3238, 05-06-2013) είναι εν λειτουργία όσο καιρό ο κ. Καμμένος είναι διορισμένος ως μετακλητός υπάλληλος στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Δηλαδή, ο εξάδελφος του Πάνου Καμμένου εισπράττει και τον μισθό του από το Δημόσιο, αλλά έχει εισόδημα και από την ιδιωτική του εταιρεία. Όλη αυτή η ιστορία μας δείχνει πώς κάποιοι άνθρωποι εξακολουθούν να αντιλαμβάνονται την ενασχόλησή τους με τα κοινά. Μπορεί να τους βλέπουμε στη Βουλή ως διαπρύσιους κήρυκες να καταγγέλλουν συνεχώς ως προδότες της πατρίδας όσους ψήφισαν τα μνημόνια και να δηλώνουν ότι τα δάνεια των εταίρων μας είναι ληστρικά, ωστόσο, τίποτε από όλα αυτά δεν τους εμποδίζει να τσεπώνουν αυτά τα χρήματα.