30 Σεπ 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣTON Π. ΚΑΜΜΕΝΟ Ο Γ. ΝΤΑΒΡΗΣ



Μόνιμο στασίδι στο ΜΕGA έχει πιάσει ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Γιώργος Νταβρής, που πρόσφατα απασχόλησε την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος του, για τη διένεξη του με τη συνάδελφο του Ραχήλ Μακρή...

‘Ισως βολευει καποιους η ανυπαρκτη πολιτική του ανάλυση και ο "χειμαρρώδης και αποκαλυπτικός" λόγος του στα κανάλια, οπου εμφανιζεται, γιατί απ’ τη Βουλή είναι εξαφανισμένος.
‘Ισως πάλι να ισχύει ότι ο εχθρός του εχθρού μου, είναι φίλος μου. 
Μήνυμα στέλνουν, ο καθένας το δικό του, στον ανίσχυρο και παγιδευμένο Πάνο Καμμένο στον ιστό που ο ίδιος εξύφανε.
Kαθόλου τυχαίο το γεγονός ότι μέχρι σήμερα Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος Καμμένου, δεν έχει δημοσιοποιήσει την απόφαση της, που μπλόκαρε ο Π. Καμμένος.
Η απόφαση αυτή είναι χάδι για το Νταβρή και άδειασμα για τη Ραχήλ Μακρή, επιβλήθηκε από τον ίδιο τον Καμμένο στη διακοσμητική επιτροπή, αναφέρει ότι θα τιμωρήσει το Νταβρή αν το ξανακάνει μέσα σε ένα χρόνο, ενώ τιμωρεί στην ουσία μόνο τη Ραχήλ Μακρή με έγγραφη επίπληξη γιατί ήρθε σε αντιπαράθεση με το Νταβρή και τον κατήγγειλε.
Την πόρτα της εξόδου δείχνει έτσι ο Π. Καμμένος στη βουλευτή Κοζάνης, υποκύπτοντας στις Megaλες πιέσεις που δέχεται από Νταβρή και τους νταβρατισμένους καναλάρχες και τους ομαδοποιημένους βουλευτές του που τον κρατάνε όμηρο.