8 Οκτ 2013

Οι Χρυσαυγίτες κοιμούνται αγκαλιά με τα …όπλα τους

Life style δεν ήθελαν τόσο καιρό οι Χρυσαυγίτες; Ωραία, τους το παρέχουμε πλουσιοπάροχα και μετά τον «λουκουμά» γαμπρό του Μιχαλολιάκου που κατέρριψε κάθε έννοια αξιοκρατίας στο «κόμμα της κάθαρσης», σας παρουσιάζουμε τους έρωτες των Χρυσαυγιτών....

Μη νομίζετε ότι είναι σαν όλους τους άλλους που πάνε το βράδυ στο σπίτι τους, βλέπουν τη γυναίκα τους, πηγαίνουν στο κρεβάτι για το συζυγικό τους καθήκον (ή και κάτι περισσότερο). Ο έρωτας των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι πλατωνικός. Δεν έχει σχέση με σαρκικές απολαύσεις και άλλα τέτοια ποταπά και… αντιχριστιανικά.
Οι Χρυσαυγίτες κοιμούνται τα βράδια αγκαλιά με τα όπλα τους. Όχι γιατί φοβούνται τους κλέφτες, αλλά γιατί ηδονίζονται με τη ζεστή αγκαλιά μιας καραμπίνας. Το αποκάλυψε ο βουλευτής Μιχάλης Αρβανίτης, ο οποίος είπε για τα όπλα που βρέθηκαν στα σπίτια μελών της οργάνωσης:
«Κι εγώ έχω όπλο στο σπίτι. Είναι ένα συλλεκτικό Winchester, το όπλο των καουμπόι, το αγόρασα όταν η εν λόγω μάρκα γιόρτασε τα 120 χρόνια της…Μου αρέσει τόσο το συγκεκριμένο όπλο που όταν το αγόρασα, έδιωξα το βράδυ την γυναίκα μου από το κρεβάτι και κοιμήθηκα με το Winchester . Εμείς οι άνδρες, εμείς οι Έλληνες, έχουμε μια αδυναμία στα τουφέκια. Όταν γυρνώ σπίτι μου, τα χαϊδεύω. Τα αγαπώ. Ποιος άντρας που έχει υπηρετήσει στον ελληνικό στρατό δεν αγαπά τα όπλα! Αυτός που λέει ότι τα αγαπά για να προστατεύει την οικογένειά του και την πατρίδα του, πρέπει να είναι περήφανος για τον εαυτό του. Είμαστε περήφανοι Έλληνες. Έχουμε πάντα όπλα. Μπορούμε συνεπώς να βρούμε τουφέκι σε κάθε ελληνικό σπίτι».
Τι να πει κανείς με τα βίτσια του καθενός. Άμα θέλει να χαϊδεύει το όπλο του και να το αγαπά, αφού διώξει πρώτα τη γυναίκα του, τι μας κόφτει εμάς; Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Λέτε κάθε Έλληνας και κάθε πραγματικός άντρας να έχει στο σπίτι του ένα όπλο και να κοιμάται αγκαλιά μαζί του; Διότι αν συμβαίνει αυτό τότε καταρρίπτεται ο μύθος του Έλληνα εραστή, του γνωστού και greek lover. Όχι τίποτε άλλο αλλά οι Χρυσαυγίτες θα μας χαλάσουν τη φήμη, ό,τι είχαμε πολυτιμότερο σ’ αυτόν τον κόσμο.
antinews