20 Οκτ 2013

ΦΩΤΙΕΣ ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ Ο ΑΡΓΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Να τα βρούμε με τον Τζανακούλη…!

ANOIΞΕ  η πορτα για συνεργασια με ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ!!
Η ανάγκη για συνομιλία με τις δημοτικές παρατάξεις, ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών, ήταν αυτή που οδήγησε του Ανεξάρτητους Έλληνες στη συγκρότηση μιας ..
επιτροπής η οποία θα τους επέτρεπε να ανοίξουν την κουβέντα με τις άλλες παρατάξεις.
 Κάπως έτσι και για τον λόγο αυτό, η επιτροπή δημιουργήθηκε και η νέα συτονιστική του νομού έσπευσε να πληροφορήσει τους Λαρισαίους, και φυσικά και τους ενδιαφερόμενους περί των δημοτικών, πως επικεφαλής της ομάδας αναλαμβάνει ο πάλαι ποτέ σύμβουλος του Τζανακούλη και από την πρώτη στιγμή μέλος των ΑΝΕΛ Αχιλλέας Αργατζόπουλος. Σπεύδω στο σημείο αυτό να ενημερώσω πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν πέρασε χωρίς γκρίνιες, οι οποίες όμως τιθασεύτηκαν μπροστά στο… κοινό καλό.
 Μέχρι που…
 Μέχρι την ώρα που κυκλοφόρησε –σε λίγους η αλήθεια είναι- πως ο Αργατζόπουλος τάσσεται υπέρ της συνομιλίας και με τον Κώστα Τζανακούλη! (το γράφω κομψά) Αυτό, όπως μαθαίνω, είναι και η αφορμή για εξελίξεις που πρόκειται να δρομολογηθούν στα δημοτικά, από πλευρά των ΑΝΕΛ. Το τι ακούγεται στο παρασκήνιο για την συγκεκριμένη ιστορία, λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπορώ να τα μεταφέρω.
Άλλωστε στις μέρες μας θα πρέπει κανείς να είναι πολύ προσεκτικός γιατί ως γνωστόν στα κρατητήρια δεν οδηγούνται μόνον εγκληματίες, αλλά ενίοτε και δημοσιογράφοι που κάνουν ρεπορτάζ για το κίνημα … Λ.Π.
 - See more at: http://www.larissanet.gr/2013/10/20/na-ta-vroume-me-ton-tzanakouli/#sthash.jtBlTOhM.dpuf