9 Νοε 2013

Το 8λεπτο τρόμου με Μαρινάκη



Μια συγκλονιστική στιγμή σημειώθηκε στο 56'ο λεπτό του αγώνα Άρης – Παναθηναϊκός στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σε μια επίθεση των φιλοξενούμενων, ο Κύργιας σε προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, χτύπησε κεφάλι με κεφάλι με τον Νίκο Μαρινάκη...


Αμφότεροι έπεσαν στο έδαφος όμως ο παίκτης του Παναθηναϊκού έμενε κάτω και δεν έλεγε να σηκωθεί καθώς του όχι μόνο είχε χάσει τις αισθήσεις του, αλλά του είχε γυρίσει και η γλώσσα!
Η αμέσως οι παίκτες και των δύο ομάδων καλούσαν εσπευσμένα σε βοήθεια προκειμένου τα ιατρικά τιμ των ομάδων να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.
Η ώρα περνούσε, η παίκτης δεν έδινε σημεία ζωής, με το «Βικελίδης» να έχει «παγώσει». Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Στέφανο Καπίνο είχε φύγει από την περιοχή του καθώς δεν μπορούσε να κοιτάει τα τεκταινόμενα.
Λίγο πιο δίπλα ο Ζέκα προσπαθούσε να εξηγήσει στον Πουλίδο τι ακριβώς είχε συμβεί κάνοντας κινήσεις με τα χέρια του ότι είχε γυρίσει η γλώσσα του Μαρινάκη.
Μετά από 6-7 λεπτά ο παίκτης επανήλθε, με άπαντες να ανακουφίζονται και τους φίλους του Άρη να χαρίζουν ένα θερμότατο και παρατεταμένο χειροκρότημα στον Μαρινάκη ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού όχι μόνο σηκώθηκε, αλλά κατάφερε να κάνει περπατήσει (έστω κι αν από το στόμα του έτρεξε αίμα) για να δεχθεί και νέο χειροκρότημα από τους φίλους του Άρη. Εν συνεχεία στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ασθενοφόρο από όπου και τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ των «πράσινων» η γλώσσα του Μαρινάκη είχε γυρίσει, ενώ σημειώθηκε διάσειση και απώλεια αισθήσεων. Πλέον θα κάνει αναλυτικότερες εξετάσεις σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Πάντως τα χειρότερα ευτυχώς τα απέφυγε.
 http://www.sentragoal.gr