21 Νοε 2013

ΑΤΕΚΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ



‘Εβαλαν  4χρονα και 5χρονα παιδάκια να υπογράψουν ζωγραφιές  και ευχαριστήριο στον Πρόεδρο Πάνο Καμμένο  «για όσα τους πρόσφερε» και μετά κυκλοφόρησαν τις φωτογραφίες στο διαδίκτυο για  να προβάλουν τη ..
ματαιοδοξία τους και την κενή προσφορά τους.
Πρακτικές που θα ζήλευαν οι επιτελικοί  του πατερούλη Στάλιν και του μεγάλου τιμονιέρη Μάο.
Η κατ’ ευφημισμόν Γραμματεία Αλληλεγγύης  των  ΑΝΕΛ, που έχει απασχολήσει με παρόμοιες αντιδεοντολογικές συμπεριφορές και κατά το παρελθόν, επισκέφθηκε  με αφορμή την 19η Νοεμβρίου σαν Παγκόσμια Ημέρα ενάντια στην παιδική κακοποίηση τον παιδικό σταθμό του Συλλόγου «Οι Φίλοι του Παιδιού» στο Μεταξουργείο, μοίρασε δώρα στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους για τις προσωπικές ανάγκες προβολής στο διαδίκτυο των μελών που την απαρτίζουν .
Γιατί αυτό είναι το μόνο που τους ενδιαφέρει πραγματικά.
Στη συνέχεια έβαλαν τα 4χρονα  και 5χρονα παιδάκια να υπογράψουν με το όνομα τους ευχαριστήριο στο μεγάλο Πρόεδρο, «για όσα τους πρόσφερε»  που βεβαίως δεν ήταν εκεί,   και που σίγουρα αγνοούσε τις εμπνεύσεις των εκλεκτών μεγαλοκυριών του και πάνω απ’ όλα, δεν τους πρόσφερε τίποτα απολύτως, όπως λέει και στην ανακοίνωση που η ίδια η γραμματεία κυκλοφόρησε και που αναφέρονται οι χορηγοί και  δωρητές και πουθενά το όνομα του Π. Καμμένου.
Ας μας πεί ο Πρόεδρος Πάνος Καμμένος πατέρας πέντε παιδιών, αν εγκρίνει την πράξη αυτή πολιτικής κακοποίησης και καταναγκασμού μικρών παιδιών, στο βωμό της κομματικής προβολής και προσωπικής μωροφιλοδοξίας των «στελεχών» του, πράξεις που υποβαθμίζουν και χειραγωγούν κάθε έννοια  κοινωνικής  αλληλεγγύης και προσφοράς, ξεπερνώντας κάθε πλαίσιο δεοντολογίας και ηθικής, για να γλείψουν κάποιοι και κάποιες την  ηγεσία , να εξασφαλίσουν προβολή στην ανυπαρξία τους και μακροημέρευση και αναβάθμιση στις καρέκλες τους.
Αλήθεια που ήταν οι εκπρόσωποι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Νεολαίας, ή ειδικά στην Α’ Αθήνας  για κάποιους λόγους δεν είναι ευπρόσδεκτοι ;
‘Όταν η υποκρισία κι η σκοπιμότητα κυριαρχούν, κάθε προσπάθεια κοινωνικής προσφοράς ευτελίζεται και περιθωριοποιείται.
Αυτό θέλουν στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ χρησιμοποιώντας τις παιδικές ψυχές των 4χρονων και 5χρονων ;
Νομίζουν ότι έτσι προσφέρουν υπηρεσίες στον Πρόεδρο τους και στους στόχους τους ;
Αυτό επιθυμεί ο πατέρας πέντε παιδιών, Πάνος Καμμένος;
Δική του ήταν η εντολή αυτής της αισχρότητας ;
Αν κάποιοι  χρησιμοποιούσαν τα μικρά παιδάκια αυτά για να κάνουν το ίδιο για το Σαμαρά ή τον Τσίπρα , πως θα αντιδρούσε ;