16 Νοε 2013

Η Γερμανία είναι ο παράδεισος του σεξοτουρισμού – Συνωστισμός στο μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης



h-germania-einai-o-paradeisos-tou-sexotourismou-570Στη Γερμανία «ανθεί» ο σεξοτουρισμός και η Γαλλία και η Ιταλία διαμαρτύρονται ότι η χώρα της Μέρκελ κλέβει τον τουρισμό τους.Σύμφωνα με την Telegraph, η Γερμανία έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός για σεξοτουρισμό λόγω του ότι η ..
πορνεία νομιμοποιήθηκε στη χώρα. Το άρθρο με τίτλο: «Πορνεία – ένα γερμανικό σκάνδαλο» αναφέρεται ότι άνθρωποι από την Γαλλία, την Ιταλία και τη Σκανδιναβία, επισκέπτονται τη χώρα μόνο και μόνο για να επισκεφθούν τα πορνεία της.
Η χαλαρή νομική προσέγγιση της Γερμανίας ως προς την πορνεία χάρη στη μεταρρύθμιση του 2002, όπως επίσης και οι νόμιμοι οίκοι ανοχής σαν τον «Πάσα» που είναι το μεγαλύτερο πορνείο της Ευρώπης (βρίσκεται στην Κολωνία, έχει 12 ορόφους και λειτουργεί σε 9.000 τετραγωνικά μέτρα με περίπου 120 πόρνες και πάνω από 80 εργαζόμενους, ενώ προσελκύει έως και 1.000 πελάτες την ημέρα) είναι οι βασικοί λόγοι που η χώρα αποτελεί τον παράδεισο του αγοραίου έρωτα για τους αλλοδαπούς.
Επίσης στο άρθρο αναφέρεται ότι είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι «ξένοι ταξιδεύουν τόσο από την Σκανδιναβία όσο και από τη Γαλλία με γεμάτα λεωφορεία» την ίδια ώρα που πολλοί φορείς στη Γερμανία διαμαρτύρονται για να αλλάξει ο νόμος.
Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι πρόσφατα το φεμινιστικό περιοδικό Emma, ξεκίνησε μία εκστρατεία για να απαγορευτεί η πορνεία στη Γερμανία. Σχεδόν 100 γερμανικές προσωπικότητες τάχθηκαν υπέρ της κίνησης του περιοδικού. Παρ' όλα αυτά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια κίνηση και τελικά δεν φτάνει κάτι μέχρι την κυβέρνηση.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ο συνολικός αριθμός των εργαζομένων στην πορνεία είναι μεταξύ 400.000 και ενός εκατομμυρίου στη Γερμανία. Επίσης, το άρθρο αναφέρει ότι έπειτα από έρευνα, μόλις το 5% των ιερόδουλων είναι από τη Γερμανία με τις υπόλοιπες να προέρχονται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης και της Αφρική