3 Νοε 2013

Ο Lykavitos αποκαλύπτει: Οκτώ ιδιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών με βαλιτσάκι “ανταγωνίζονται” την ΕΥΠ!

Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει με το επίμαχο ζήτημα των υποκλοπών που βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα σας ενημερώνουμε για τα εξής:
1ον : Η ΕΥΠ είχε μόνο μια «βαλίτσα» για παρακολουθήσεις κινητών την οποία είχαν .....
φέρει οι Αμερικάνοι το 2004. Η βαλίτσα αυτή έχει αχρηστευτεί πριν από χρόνια και δεν λειτουργεί.
2ον : Η ΕΥΠ αγόρασε στη συνέχεια σε πολύ καλή τιμή- χρησιμοποιώντας μάλιστα τα κοινοτικά κονδύλια- μια νέα «βαλίτσα» η οποία όμως δεν έχει την δυνατότητα υποκλοπών και περιορίζετε αποκλειστικά στον εντοπισμό της θέσης απ την οποία λαμβάνουν σήμα τα κινητά των υπόπτων.
3ον : Η τότε διοίκηση της ΕΥΠ παρήγγειλε βαλίτσα χωρίς να έχει την δυνατότητα υποκλοπών γιατί γνωρίζε ότι επίορκα στελέχη της ενδεχομένως  να τη χρησιμοποιήσουν χωρίς άδεια για βρόμικες δουλειές και εκβιασμούς.
4ον: Έχουν πωληθεί σε ιδιωτικές εταιρίες παρακολουθήσεων οκτώ «βαλιτσάκια» υποκλοπών σε τιμές από τριακόσιες χιλιάδες ευρώ μέχρι και πεντακόσιες χιλιάδες για τα προηγμένης τεχνολογίας συστήματα.
5ον : Οι ιδιώτες που αγόρασαν βαλίτσες παρακολούθησης συνδέονται με ισχυρά συμφέροντα, τραπεζικά εφοπλιστικά εξοπλισμούς και προμήθειες δημοσίου.
6ον :Όταν η Δικαιοσύνη αποφάσισε να ασχοληθεί με τους ιδιώτες που κατέχουν βαλίτσες υποκλοπών διαπίστωσε ότι σύμφωνα με την νομοθεσία η κατοχή τους είναι απολύτως νόμιμη και μόνο όταν τους συλλάβουν επ αυτοφόρω να κάνουν υποκλοπές παραπέμπονται για κακούργημα.
7ον : Οι βαλίτσες των ιδιωτών υποκλέπτουν συνομιλίες σε απόσταση μέχρι 100 μέτρα.
8ον : Το νέο κόλπο που κάνει θραύση στην παρακολούθηση κινητών είναι η παγίδευση με «SMS» που έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκονται οι επικοινωνίες σε μόνιμη συνακρόαση.
9ον: Ιδιωτικές υπηρεσίες αναλαμβάνουν “κρυσταλοποίηση των κινητών” για να μην μπορεί να υποκλαπεί η συνομιλία αλλά η τεχνολογία αυτή είναι ξεπερασμένη.
10ον: Μπορείτε να κάνετε έλεγχο για κοριούς στο γραφείο ή στο σπίτι σας μέσω δορυφόρου. Σε περίπτωση παγίδευσης ο δορυφόρος εντοπίζει με απόλυτη ασφάλεια τον κοριό.