9 Νοε 2013

O πιο μαλάκας λαός του κόσμου...

Tasos Sideridis. 


Εγώ δεν είμαι πονηρός πολιτευτής, δεν είμαι βουλευτής, δεν είμαι υπουργός, ούτε και κομματόσκυλο, για αυτό θα πω τα πράγματα με το όνομά τους, χωρίς να χαϊδέψω τα αυτιά κανενός. ...
Ο Ελληνικός λαός είναι ο πιο μαλάκας λαός του Κόσμου. Είναι όλο μαγκιά, κλανιά και κώλο φινιστρίνι. Από αρχαιοτάτων χρόνων οι Έλληνες αν και έθνος χωρίς ταίρι τρώγονταν μεταξύ τους και έκαναν εμφύλιους πολέμους.
Εξόρισαν Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή Αριστείδη.
Δολοφόνησαν Παυσανία, Αλκιβιάδη, Σωκράτη
Έχυσαν ποτάμια αίμα για να απελευθερωθούν από τους Τούρκους και όταν αυτό έγινε, έκλισαν στη φυλακή τους απελευθερωτές των, Κολοκοτρώνη, Πλαπούτα ενώ δολοφόνησαν τον Καποδίστρια για να φέρουν τον Όθωνα και τους αντιβασιλείς.
Αγωνίστηκαν ξυπόλητοι και πεινασμένοι ενάντια στο Φασισμό και τον Ναζισμό πουλώντας ακριβά τη ζωή τους για την ελευθερία τους και όταν την κέρδισαν, τίμησαν τους κουκουλοφόρους και τους δοσίλογους των ΝΑΖΙ.
Τοποθέτησαν πάνω από το κεφάλι τους, τους Αγγλοαμερικάνους. Αγωνίστηκαν να αποτινάξουν δικτατορία και δικτάτορες για να φέρουν μονοκομματικές κυβερνήσεις και τον μεγαλύτερο δικτάτορα που λέγεται ΔΝΤ. Το 2005 σε γκάλοπ έδιναν με την περηφάνια του ευρωπαίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ποσοστό αποδοχής 89% χωρίς να υποψιαστούν οι μοιραίοι και άβουλοι ότι αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ. Όταν σε μια γκόμενα ή γκόμενο δείξεις εμπιστοσύνη το μόνο σίγουρο είναι ότι θα στα φορέσει. Για αυτό και για άλλα πολλά φιλαράκια μου είμαστε μαλάκες. Αλλά για το πόσο μεγάλοι μαλάκες είμαστε φαίνεται από το ενώ τα καταλαβαίνουμε όλα αυτά δεν ξεσηκωνόμαστε, δεν αντιδράμε και το παίζουμε και μαλάκες. Δηλαδή δεν φτάνει που είμαστε το παίζουμε και επιπλέον. Πέστε μου σε ποιον άλλο λαό συμβαίνει αυτό το φαινόμενο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν φωνάξει κάποιος δημόσια ρε μαλάκα γυρίζουν όλοι να δουν ποιος τους φωνάζει. Για αυτό σας λέγω θα μας πάρουν και τα σώβρακα και τις γυναίκες και τα σπίτια και ότι άλλο έχουμε. Και μακάρι να φτάσουν στο σημείο να μας πάρουν και την ατομικότητα και τον ψευτο εγωισμό μας μπας και αντιδράσουμε.