Από τον Βασίλη Μπόνιο
Κι όμως, από το 2009 ως το 2013, ξεκληρίστικαν πολιτικά τρεις τουλάχιστο ιστορικές οικογένειες της πολιτικής: Oι Παπανδρέου, οι Καραμανλήδες και οι Μητσοτάκηδες. Όσο ανεγκέφαλοι και μαμάκηδες κι αν είναι οι ..
Έλληνες οφείλουμε να μας αναγνωρίσουμε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα.
Οι πινακίδες του Λιάπη όπως όλα δείχνουν έκλεισαν τον δρόμο στην επιστροφή Καραμανλή γι΄αυτό και ο τέως πρωθυπουργός οργισμένος από το σόι του και διάφορα νούμερα τύπου Ζαχόπουλου, Σουφλιά, Αλογοσκούφη και σία με τα οποία είχε επιλέξει να στελεχώσει τις κυβερνήσεις του, ξεκίνησε νέο κύκλο διακοπών με την οικογένειά του. Όπως όλα δείχνουν οι διακοπές του Καραμανλή θα διαρκέσουν σε βάθος χρόνου.
Ο Παπανδρέου τώρα δεν βρίσκει τόπο να σταθεί στο παγκόσμιο χωριό ενώ όποιος τολμήσει να εκστομίσει σε λαική αγορά το όνομα «Παπανδρέου» θα δεχθεί καταιγισμό οπωροκηπευτικών στο κεφάλι του.
Η αποτυχία της Ντόρας να κερδίσει τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές σήμανε και το τέλος της πολιτικής τους ιστορίας. Μάλιστα ταφόπλακα στις πολιτικές φιλοδοξίες της οικογένειας έβαλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτός ο κλόουν των μεταρρυθμίσεων, ο οποίος αποδεικνύεται πιο οικτρός κρατιστής από τον απερίγραπτο Μανιτάκη.
Ο Μητσοτάκης λοιπόν προσομοιάζει το ελληνικό δημόσιο με την  Αpple και ως εκ τούτου δεν βρίσκει κανέναν άχρηστο δημόσιο οργανισμό για να κλείσει και κανένα ανίκανο δημόσιο υπάλληλο για να απολύσει. Μιλάμε για απίστευτη πολιτική υποκρισία και πολιτικό τυχοδιωκτισμό από έναν νέο πολιτικό με λαμπρές σπουδές. Πάμε παρακάτω. Εκτός από τις 3 συγκεκριμένες οικογένειες την ίδια τύχη είχαν και μεμονωμένα πολιτικά πρόσωπα όπως ο Σημίτης, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, ο Βουλγαράκης, ο Αλογοσκούφης, η Διαμαντοπούλου.
Την τύχη των παραπάνω θα έχει πολύ σύντομα ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αφήνει τα ελληνόπουλα να ξεπαγιάζουν με τα διεθνή MME να χλευάζουν την πρωτεύουσα της αιθαλομίχλης.
Με την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ θα απαλλαγούμε σε χρόνο dt και από τις εθνικές ονειρώξεις των αριστερών που στην δεξιά τσέπη έχουν ομόλογα της Blackrock.
Ο Τσίπρας και η παρέα των νταλαβεριτζίδων της Κουμουνδούρου, θα καταλήξουν πολύ σύντομα στο πολιτικό νεκροταφείο δίπλα στους πολιτικούς τάφους των καραμανλήδων, των παπανδρέου των μητσοτάκηδων. Τότε και μόνο τότε θα κλείσει οριστικά ο κύκλος της μεταπολίτευσης και θα ξεβρωμίσει η εναπομείνουσα χώρα από τις πολιτικές, επιχειρηματικές και μηντιακές συμμορίες που από το 1974 έως σήμερα διαφεντεύουν τις τύχες μας και παράγουν Τομπούλογλου.
Εάν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ διέγραφαν τους Τομπούλογλου (ο οποίος σημειωτέον είχε πέσει θύμα εκβιασμού στο παρελθόν και θα ισχυρισθεί ότι κάποιοι άλλοι τον εκβίαζαν), δεν θα έβρισκαν στέλεχος ούτε για αρχηγό.
Τέλος πάντων με το πολιτικό τέλος του Τσίπρα-που πιστέψτε μας δεν θα αργήσει-θα καθαρίσουμε μια κι εξω από τον διεφθαρμένο κύκλο της μεταπολίτευσης και τις συμμορίες τους.
Γι΄ αυτό και στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι» επιμένουμε πως τώρα είναι η ώρα να ξεπηδήξουν μέσα από την κοινωνία του διαδικτύου οι άριστοι ανάμεσά μας για να ασχοληθούν με τα κοινά. Αυτή πρέπει να είναι η νέα σταυροφορία.
Ο πολιτικός θάνατος των συμμοριών της μεταπολίτευσης αποτελεί προυπόθεση για την ανάσταση της κοινωνίας.
 http://kourdistoportocali.com