24 Δεκ 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ. “ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ”



dendiasxaelas
Στην τηλεοπτική εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 που προβάλλεται το βράδυ της Δευτέρας στον τηλεοπτικό σταθμό ΖΟΟΜTV(παρακολουθείτε την εκπομπή μέσω digea και ΟΤΕ ΤV), καταγγέλλεται επώνυμα στενή συνεργάτιδα του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Δένδια, ότι με το έτσι ..
θέλω και κατά παράβαση του ισχύοντος νομικού καθεστώτος, ανάγκασε σε έξωση εργαζόμενη ένοικο πολυκατοικίας στην οποία ενοικίαζε το διαμέρισμα της στο Παγκράτι. Μάλιστα η συγκεκριμένη αξιωματούχος φέρεται να είχε μισθώσει το διαμέρισμα χωρίς μισθωτήριο συμβόλαιο με αποτέλεσμα και αυτή και ο πατέρας της να φοροδιαφεύγουν εισπράττοντας “μαύρα” τα χρήματα από κοινό τραπεζικό λογαριασμό .
Για την γραμματέα που υπηρετεί στην Υπηρεσία Ασύλου του υπουργείου Δημοσίας Τάξεως υπάρχει επώνυμη καταγγελία ήδη στην Οικονομική Αστυνομία της ΕΛΑΣ και καλό θα είναι εδώ να δούμε τα αντανακλαστικά υπηρεσίας που θέλει να λέγεται και να δείχνει ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη από κομματικά κριτήρια. Για τον επικεφαλής της μιλάμε, τον ταξίαρχο Κοντογιάννη.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω κυρία που τοποθετήθηκε σε προσωποπαγή θέση στο πλευρό του Δένδια(προφανώς με μέσον), πέταξε την ένοικο του διαμερίσματος της κυριολεκτικά στο δρόμο αφού φρόντισε να της κόψει το ρεύμα. Εξουσία είμαστε ότι θέλουμε κάνουμε.Έτσι κύριε Δένδια;
Λεπτομέρειες σε λίγο…Έτσι κύριε Δένδια;
 http://www.makeleio.gr/?p=41764