24 Δεκ 2013

Πάτρα: Το βίτσιο της μοδίστρας… ο σύζυγος και ο εραστής! Έγινε και επεισόδιο και ξεσηκώθηκε η γειτονιά!



doulapaΣάλος σε συνοικία της Πάτρας με την μοδίστρα και τον σύζυγό της που έχουν βίτσιο… εκείνη να απολαμβάνει ερωτικές στιγμές με κάποιον εραστή και εκείνος να τους…
κρυφοκοιτάζει από την ντουλάπα!
Βίτσιο που όμως οδήγησε σε απίστευτο νυχτερινό επεισόδιο την προηγούμενη εβδομάδα, από το οποίο ξεσηκώθηκε σχεδόν όλη η γειτονιά. Το ζευγάρι ηλικίας γύρω στα 45 αντίστοιχα, είναι παντρεμένο χρόνια αλλά δεν ευτύχησε να αποκτήσει παιδιάs, σύμφωνα με το δημοσίευμα του dete.gr.
Φαίνεται όμως ότι οι δυο τους στράφηκαν σε άλλες κατευθύνσεις και μία από αυτές ήταν να φερθούν εντελώς απελευθερωμένα και να απολαμβάνουν την περίεργη και όσο γίνεται πιο εκκεντρική ερωτική ζωή. Και μέσα σε όλα προέκυψε και το παραπάνω βίτσιο. Το οποίο μάλιστα δεν ικανοποιούσαν με έναν μόνο εραστή αλλά με πολλούς διαφορετικούς. Και κυρίως, με νεαρής ηλικίας άτομα.
Έτσι, το «μυστικό» τους άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστό αφού κανείς από τους «συμπρωταγωνιστές» δεν κρατούσε κλειστό το στόμα του. Έτσι το «νέο» έφθασε σε πολλούς νέους που πλέον είχαν μάθει τον τρόπο και τον τρόπο για να συναντηθούν με το ζευγάρι ή μόνο με την σύζυγο, αφού το σενάριο περιελάμβανε και μη ενημέρωση του εραστή ο οποίος απλώς έμπαινε στο σπίτι της και κατά τη διάρκεια της περίπτυξης ερχόταν αντιμέτωπος με τον σύζυγο ο οποίος τον καθησύχαζε και του εξηγούσε ζητώντας του… να συνεχίσει! Αλλά την προηγούμενη εβδομάδα «έπεσαν» σε έναν νεαρό ο οποίος ζήτησε να φέρει μαζί και έναν φίλο του. Η πρόταση έγινε δεκτή από την γυναίκα και αυτό που αποδείχθηκε ήταν πως επρόκειτο για… μακρινό ανιψιό του συζύγου.

Τους άκουσε όλη η γειτονιά…
Όταν ο σύζυγος βγήκε από το διπλανό δωμάτιο, αυτή τη φορά, έμεινε με το στόμα ανοικτό αντικρίζοντας τον ανιψιό του. Ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους με πολλά… γαλλικά εκ μέρους του νεαρού αρχικά και κατόπιν από τον… θείο! Και ο καυγάς άρχισε να εξελίσσεται με τη φασαρία να φθάνει στις διπλανές πολυκατοικίες. Μέχρι και στα μπαλκόνια βγήκαν οι απέναντι γείτονες. Τελικά το επεισόδιο έλαβε τέλος, όμως από τα συμφραζόμενα άπαντες είχαν καταλάβει πλήρως περί τίνος επρόκειτο…http://www.makeleio.gr/?p=41494