Σε εξέλιξη βρίσκεται σχέδιο εξόντωσης των καραμανλικών από το Μέγαρο Μαξίμου! Μέρος του σχεδίου και η σύλληψη-διαπόμπευση του Μιχάλη Λιάπη.
Το "Κουρδιστό Πορτοκάλι" σας αποκάλυψε τις ..
συνθήκες κάτω από τις οποίες συνελήφθη ο ηρωικός Μισέλ, ο οποίος είναι πλέον ένας ηρωικός αντιεξουσιαστής.
Λίγες ώρες μετά την αθώωση κάποιων από τους εγκεφάλους του Χρηματιστηρίου και ενώ ένας μετά τον άλλον οι προφυλακισμένοι με βαρύ όνομα βλέπουν την πόρτα της εξόδου, συλλαμβάνεται και οδηγείται με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ στην Ευελπίδων (για χάρη του τηλεοπτικού σώου των χρεοκοπημένων καναλαρχών στους οποίους η κυβέρνηση παρέχει ασυλία), ο αντιεξουσιαστής Μισέλ. Όταν για ένα πλημμέλημα φοράς χειροπέδες στον ηρωικό Μισέλ και τον δίνεις βορά στο κοινό για να ξεχάσει τα κομμένα ρεύματα της διεφθαρμένης ΔΕΗ-κάτι σάπιο υπάρχει εδώ.
Σωστά συνελήφθη η ηρωικός Μισέλ, μόνο που οι χειροπέδες και η διαπόμπευσή του είναι ένα μήνυμα στους ταλαίπωρους καραμανλικούς.
Σ΄ αυτό το σημείο προειδοποιούμε τον Προκόπη Παυλόπουλο να είναι προσεχτικός όταν οδηγεί και να έχει μαζί του πάντα το δίπλωμα. Επίσης να μην ξενοκοιτάει γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν η λεγάμενη είναι πράκτορας της ΕΥΠ σε διατεταγμένη υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είναι έξαλλος με τις χειροπέδες στον εξάδελφό του. Ο εξελίξεις είναι καταιγιστικές...
http://kourdistoportocali.com/post/31961/miselxeiropedes