27 Δεκ 2013

Πως να τα βάλει η γερασμένη ΝΔ με τους streetfighters της ΧΑ και των άλλων;

Συνεχίζονται τα ρουσφετάκια... δείτε που διορίστηκε ο πρώην βουλευτής της μίας μέρας Δ. Κρανιάς

Την βγάζουμε δεν την βγάζουμε κάνα δυο τρία χρόνια με την Τρόϊκα και την αιθαλομίχλη. Αφού να φανταστείτε πρέπει να ..κατεβάσω 18 “τραμάλ” για να σταματήσει ο πονοκέφαλος και να συγκεντρωθώ για να γράψω μέσα στο νέφος που ζω καθημερινά. Και δεν έφταναν όλα αυτά με πήρε κι ένας φίλος για να μου πει “χρόνια πολλά” και “μ΄ έφτιαξε” χριστουγεννιάτικα.
Όπως με πληροφόρησε (που να τα μαθαίνω όλα), ο κ. Δ. Κρανιάς, πρώην στενός συνεργάτης του Θ. Ρουσσόπουλου, πρώην υποστηρικτής της Ντόρας στις εσωκομματικές εκλογές και πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας (για  μια  ημέρα)  διορίστηκε  στη μόνιμη Ελληνική αντιπροσωπεία  του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) που εδρεύει στην Γενεύη, με μισθό, αν δεν κάνω λάθος, 10.000 ευρουλάκια.

“Αυτός σε μάρανε;” θα με ρωτήσετε; “Αυτός” θα απαντήσω επειδή έρχεται τελευταίος σε μια απέραντη λίστα αποκατάστασης σε θέσεις του δημοσίου κάθε είδους γαλάζιου και πράσινου φθαρμένου υλικού που μπορείτε να φανταστείτε. Όλες αυτές οι παλαιοκομματικές λινάτσες συνθέτουν και την πραγματική εικόνα της κυβέρνησης στην κοινωνία επειδή τον διοικητή του νοσοκομείου και του τάδε οργανισμού θα δει ο κόσμος στην καθημερινότητά του, όχι τον Σαμαρά. Να μην μιλήσω και χαλάσω τις καρδιές μας μέρες που είναι για τους εκπροσώπους του κόμματος στην Βουλή. Γράφουμε άλλωστε κάθε ημέρα γι αυτούς.

http://www.antinews.gr/2013/12/27/240096