16 Ιαν 2014

Αχαϊα: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στους ΑΝ.ΕΛ.- Παραιτήθηκε ο συντονιστής Αχαϊας και άλλα 5 μέλη του Δ.Σ.της συντονιστικής επιτροπής

Εκτός Ανεξάρτητων Ελλήνων έθεσε τον εαυτό του με την παραίτηση την οποία υπέβαλε στο κόμμα ο συντονιστής στην Αχαϊα Γιώργος Ρωμανός. Στο κείμενο της  παραίτησής του στο οποίο χρησιμοποιεί ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα τονίζει:..

Σαν νοήμων πολίτης, βρίσκομαι ενώπιον μιας τραγικής αντίθεσης ανάμεσα σε μια υπέροχη απόφαση, το να συμμετάσχω εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο στους ΑΝΕΛ……… και της τωρινής μου απόφασης, που είναι η αποχώρησή μου από αυτούς.
Η πρώτη μου επιλογή ήταν ελπιδοφόρα και μαζί με χιλιάδες άλλους Έλληνες αξιολογήσαμε ότι οι θέσεις των ΑΝΕΛ ήταν οι μόνες ικανές να βγάλουν την χώρα από τα αδιέξοδα των μνημονίων.
Η δεύτερη, που με αναγκάζει να αποχωρήσω από αυτούς, έχει να κάνει μόνο με κακές νοοτροπίες και αρνητικές συμπεριφορές που μερικές φορές έφτασαν στα επίπεδα της αθλιότητας .
Αυτές τις συμπεριφορές σας τις παραθέτω επιγραμματικά πιο κάτω και για όσους επιθυμούν περαιτέρω ανάλυση, είμαι στη διάθεσή τους να τις αναλύσω με αποδείξεις βέβαια και στοιχεία που έχω κρατήσει, μία προς μία .
Γενικώς θα διαπιστώσετε σε αυτές ένα πλήθος παθογενειών, που συνήθως παρουσιάζουν τα παλαιά κόμματα !, να διογκώνονται μέσα σε αυτό το νέο κίνημα, που υποτίθεται δεν έπρεπε να διαθέτει ούτε ίχνος παλαιοκομματισμού. Συγκεκριμένα λοιπόν αυτές είναι:
  1. Καταστρατήγηση του καταστατικού.
  2. Τεράστιες οργανωτικές αδυναμίες από την αρχή έως και τώρα.
  3. Προσπάθεια ποδηγέτησης αρχαιρεσιών .
  4. Απαξίωση θεσμών και προσώπων.
  5. Δημιουργία, από κάποιους, κλίματος αντισυναδελφικότητας με τον πλέον φρικτό τρόπο.
  6. Επιλεκτικές συμπεριφορές, ενέργειες και επισκέψεις.
  7. Αποκλεισμοί οικονομικής, υλικοτεχνικής και ιδεολογικής μορφής.
  8. Εμφάνιση και δράση από εσωκομματικές φατρίες και κλίκες.
  9. Στημένα διαδικτυακά μπλογκς.
10.  Δράση τραμπούκων του πληκτρολογίου.
11.  Απρεπείς συμπεριφορές μέχρι και χειροδικίες σε συγκεντρώσεις.
12.  Ατιμώρητες παραβατικές συμπεριφορές .
13.  Και τέλος το σημαντικότερο ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ προσώπων, που έχουν να κάνουν με….

Α. Το βόλεμα ημετέρων, έως και επιπέδου  «Γκρούεζα».
Β. Τους πολιτικούς που προτάθηκαν κατά καιρούς στο κίνημα για οποιαδήποτε συνεργασία και
Γ. Το «ποιόν» κάποιων ατόμων, που επελέγησαν για να προξενήσουν φθορά σε όσους δεν συμφωνούσαν με κάποιες από τις φατρίες που προανέφερα,
προκαλώντας έτσι τη γενίκευση της δυσαρέσκειας τόσο εσωτερικά όσο και έξω από το κίνημα.
Μετά  τις  εσωκομματικές  εκλογές  του  Σεπτεμβρίου  έκανα  μια  απέλπιδα  προσπάθεια  μήπως  αλλάξει  λίγο  η  κατάσταση  αλλά  κι  αυτή  απέβη  άκαρπη  εξ  αιτίας  των  ίδιων  πάντα  ατόμων  και  συμπεριφορών.
Αυτές ήταν οι βασικές αιτίες που με κάνουν σαν άτομο,  σαν προσωπικότητα και σαν πολίτη, μιας και έχει να κάνει με πολιτική μου επιλογή,να νιώθω άβολα σε έναν τέτοιο χώρο, όπως έχει διαμορφωθεί πλέον.
Μετά απ’ όλα αυτά είναι αυτονόητο ότι δεν μπορώ να συμπορευθώ με άτομα και συμπεριφορές αυτού του είδους.
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ λοιπόν από τους ΑΝ. ΕΛ. - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ , όπως διαμορφώθηκε στην πορεία….!!! και για πρώτη φορά μετά τις πρώτες εκλογές του Μαΐου του 2012 όταν και άρχισαν εδώ να εμφανίζονται και να καλλιεργούνται τα πρώτα προβλήματα, αισθάνομαι Πραγματικά Ανεξάρτητος. Και όπως έχω ξανά δηλώσει άλλο Ανεξάρτητος Έλληνας και άλλο ανεξαρτητοποιημένος πολιτικός.
Καλή τύχη σε όλους τους μέχρι τώρα αγνούς συναγωνιστές.
Στο μεταξύ τα κάτωθι μέλη του Δ. Σ. Της συντονιστικής επιτροπής Αχαΐας γνωρίζουν ότι αποχωρούν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες:
1. Τσιρώνης Σπύρος, γραμματέας
2. Κεραμιδάς Νίκος, ταμίας
3. Παπατριανταφύλλου – Σαβράμη Ελισσάβετ, μέλος
4. Καλογήρου Γιάννης, μέλος
5. Καραμούζης Σωτήρης, μέλος.
 http://www.thebest.gr