“Μεγάλη αναταραχή θαυμάσια κατάσταση στο Πεντάγωνο” με τον Κωσταράκο“Λυτούς και δεμένους” έχει αξιοποιήσει ο Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος στον υπέρτατο αγώνα να παραμείνει ένα ακόμη χρόνο στη θέση του.
Άρχισαν και τα δημοσιεύματα λιβανιστήρια με την...
Κυριακάτικη Δημοκρατία να έχει αφιερώσει ολόκληρη σελίδα στο έργο και τις ημέρες του Α/ΓΕΕΘΑ ! Πως αλλάζουν τα πράγματα. Η εφημερίδα που διαβάζουν όσοι δεν θέλουν να βλέπουν ούτε ζωγραφιστό τον Κωσταράκο που το θεωρούν πάντα “παιδί” του Μπεγλίτη να κάνει “προμόσιον” του έργου του στο ΓΕΕΘΑ.
Ο Αβραμόπουλος από την άλλη φαίνεται ότι κινείται σε γραμμή…Μάο Τσε Τούνγκ που έλεγε “μεγάλη αναταραχή ,θαυμάσια κατάσταση”. Έχει τον Κωσταράκο στην αναμονή διαβεβαιώνοντάς τον ότι όλα θα πάνε καλά. Στη ζωή γενικώς, στις κρίσεις Αρχηγών δεν διευκρινίζει. Έχει στο μυαλό του να κάνει “ανατροπές”,αλλά δεν θέλει και να συγκρουστεί.
Όλα δείχνουν όπως έχουμε ξαναγράψει ότι ο Κωσταράκος θα παραμείνει αφού έχει την υποστήριξη του διδύμου του Βαρδάρη Βενιζέλου – Οικονόμου, του γραμματέα του Πενταγώνου δηλαδή. Άρα γιατί τόση αναταραχή;
http://armynews.gr/?p=14153