26 Ιαν 2014

Τα ροζ σώβρακα

ÂÏÕËÇ -ÁÓÖÁËÉÓÔÉÊÏ- ×ÁÔÆÇÄÁÊÇÓ ÊΓράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Αχ κάτι μεταρρυθμίσεις με ροζ σώβρακα που λάμπουν αν δεν είναι εντελώς κατεβασμένα!
Αχ κάτι σφαγείς των καρτέλ που δίνουν τη ..
μάχη του γάλακτος σε λάθος χώρα!
Αχ κάτι φιλελεύθεροι που παλεύουν για να πωλούνται ελεύθερα οι ασπιρίνες στα σούπερ μάρκετ!
Αχ και αχ και αχ και τρισάχ!
Παρακολουθώ την «ηρωική» προσπάθεια του Κωστή Χατζηδάκη να περάσουν τα περίφημα μέτρα του ΟΟΣΑ που, στου κασίδη το κεφάλι, προωθούν ρυθμίσεις που θέλουν να πωλούνται φάρμακα στα πιο ακριβά σουπερμάρκετ της Ευρώπης.
Τον ήρωα χωρίς παντελόνια Κωστή, συνδράμει το γνωστό συγκρότημα του Φαλήρου που δεν έχει αφήσει να πάει χαμένη καμία νεοφιλελεύθερη ατζέντα με ψάλτη τον Μπάμπη Παπαδημητρίου. Αυτόν που βγήκε στα κεραμίδια υπέρ της Χρυσής Αυγής λίγα είκοσι-τετράωρα πριν το μαχαίρωμα του Φύσσα.
Με την ευκαιρία να σας πω ότι ο ήρωας Κωστής, άμα δει κάνα σοβαρό καρτέλ τα κατεβάζει αμέσως. Όταν είχε και το χαρτοφυλάκιο των υποδομών στην προηγούμενη κυβέρνηση, του ΄σκασε (ο πολύς κόσμος δεν το ξέρει), μια καραμπινάτη υπόθεση για καρτέλ εργολάβων που είχε μέσα όλα τα γνωστά και επώνυμα παιδιά του τσιμέντου.
Υπόθεση άγαρμπη και χιλιοδεμένη για φιξ και συνεννοημένες προσφορές στους διαγωνισμούς αλλά και ενδοσυνεννόηση για να χτυπιούνται οι εργολάβοι. Δεν έγινε τίποτε κι ας υπάρχει μάρτυρας από προστασία.
Βλέπετε μπορεί να κάνεις μια χαρά γαργάρα φορώντας ροζ σώβρακα. Ένας Κυρατσάκης στην Επιτροπή Ανταγωνισμού παραμένει στη θέση του μάλλον με προϋπόθεση να αφήσει το θέμα να περάσει. Και φαίνεται πως με όλα αυτά έχει κάποια σχεσούλα και ο Αθανασίου. Οι Μεσσαλίνες της Εισαγγελίας που δεν καταλαβαίνουν Χριστό και όλα τα ψάχνουν, τα ξέρουν όλα αυτά.
Επειδή πήρα φόρα θα σας πώ και για το ΕΣΠΑ που το ρούφηξε ο Κωστής. Το 70% της απορρόφησης έχει να κάνει με τα έργα των εθνικών δρόμων που προκήρυξε (χωρίς να φοβηθεί το νταβαντούρι στη Βουλή) άλλος υπουργός. Όχι ο Χατζηδάκης.
Όσο για έναν Γιαννούση, που ανέλαβε ως επιστέγασμα της μεγάλης επιτυχίας στο ΕΣΠΑ, γενικός γραμματέας στο υπουργείο του Κωστή, αυτός δεν έχει καμία συμβολή. Απλώς συκοφαντούσε ως τώρα τη χώρα στις Βρυξέλλες. Το γνωστό εύκολο σπορ διαφόρων φλώρων.
Ροζ, ροζ, ροζ πόσο μου αρέσει το ροζ!