17 Ιαν 2014

Αχαϊα: Τι εννοούσε ο Νταβρής όταν έλεγε ότι πήγε στον... ΟΗΕ (Οργανισμό Ημερησίων Εκδρομών) - Βαριά μομφή κατά Καμμένου και ένα "καυτό" ερώτημα

Τους λόγους που τον οδήγησαν στη ρήξη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο εξήγησε μιλώντας στην εκπομπή "Φόρα Παρτίδα" του ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3 -με την Αφροδίτη Τσικριτζή και το Νίκο Σύφαντο-, ο ανεξάρτητος, πλέον, ..
Βουλευτής Αχαϊας Γιώργος Νταβρής.
Ο κ. Νταβρής εξήγησε οτι υπήρξαν διαφωνίες κυρίως σε ζητήματα πολιτικού σχεδιασμού όπως ο τρόπος με τον οποίο οι ΑΝΕΛ χειρίζονται το ζήτημα των εξοπλιστικών, ενώ αναφέρθηκε και στη διαφωνία του στην προοπτική συνεργασίας των ΑΝΕΛ με πρόσωπα όπως ο Νίκος Νικολόπουλος, ο Α. Ροντούλης και άλλοι σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:
"Τώρα που έφυγα εγώ θα έρθουν όλοι αυτοί και ο...Ζορό (εννοώντας τον Π. Ψωμιάδη) απο την πίσω πόρτα".
Παράλληλα εξήγησε οτι ο λόγος για τον οποίο θεωρεί πως δεν πρέπει να προχωρήσει μια τέτοια συνεργασία είναι πως τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα έχουν υπηρετήσει μνημονιακές πολιτικές, αντίθετες με τον αντιμνημονιακό χαρακτήρα των ΑΝΕΛ.
"Δεν παραδίδω την έδρα της Αχαϊας, ούτε μου έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο επισήμως" τόνισε ο κ. Νταβρής και ανέφερε οτι θα είναι παρών σε όποια προσπάθεια γίνει για να σωθεί η χώρα.
"Εξαρχής είχαν καταβληθεί προσπάθειες για να κατοχυρωθεί η έδρα στην Αιτωλοακαρνανία ώστε να μείνω εκτός κοινοβουλίου" τόνισε ο κ. Νταβρής.
Αίσθηση προκάλεσε και η αναφορά του κ. Νταβρή σε ταξίδι που φέρεται να έκανε ο κ. Καμμένος στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), με δαπάνες της Βουλής. "Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν αλλά αν αποδειχθεί ότι ο κ. Καμμένος δεν πήγε τελικά στον ΟΗΕ αλλά κάπου αλλού τότε γεννάται μεγάλο πολιτικό ζήτημα. Θα ζητήσω από την Βουλή όλα τα παραστατικά", είπε ο κ. Νταβρής.
Με την αναφορά του αυτή έλυσε και τον... γρίφο της δήλωσης του την ημέρα που διεγράφη από την Κ.Ο. των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. "Είχα πάει εκδρομή στον ΟΗΕ", είπε πει τότε ο κ. Νταβρής, σπεύδοντας να διευκρινίσει ότι δεν αναφερόταν στον γνωστό Οργανισμό αλλά στον... Οργανισμό Ημερησίων Εκδρομών...(βλέπε, ανάρτηση παραπλεύρως)
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/243328