1 Ιαν 2014

Πρωτοχρονιάτικες... έφοδοι σε μαγαζιά της παραλιακής - Με "μαύρα" ο Νίκος Βέρτης στην πίστα του "Φαντασία" - Φοροδιαφυγή και στο "Ποσειδώνιο"

Η οικονομική αστυνομία πραγματοποίησε ελέγχους ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στα δυο νυχτερινά κέντρα
- Εντοπίστηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, δεν έχει συμβόλαιο...
- Ανασφάλιστος εργαζόμενος στο μαγαζί, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Μέτά τον Διονύση Σχοινά, άλλος ένας τραγουδιστής εντοπίστηκε χωρίς συμβόλαιο με το μαγαζί, όπου εμφανίζεται. Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη και το νυχτερινό κέντρο "Φαντασία".

Η χρονιά δεν μπήκε καλά σε δυο πολύ γνωστά καταστήματα της παραλιακής, καθώς η οικονομική αστυνομία, στο πλαίσιο των εφόδων της, εντόπισε ανασφάλιστους εργαζομένους, αλλά και τον γνωστό καλλιτέχνη χωρίς συμβόλαιο.

Ο Νίκος Βέρτης υποστήριξε στην αστυνομία ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία, αλλά δεν το είχε μαζί του και έτσι θα πρέπει η εταιρεία του να το προσκομίσει.

Στο "Φαντασία" εντοπίστηκαν επίσης δυο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, ενώ και στο "Ποσειδώνιο", όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βρέθηκε ένα άτομο που εργαζόταν χωρίς ασφάλιση.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρόστιμο για κάθε ανασφάλιστο εργαζόμενο ανέρχεται στα 10.500 ευρώ. Για τις παραπάνω παραβάσεις θα ενημερωθούν οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. και του Σ.ΕΠ.Ε., για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Οι φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς, όλο το διάστημα της εορταστικής περιόδου.
 http://www.newsit.gr