13 Ιαν 2014

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΧΤRA 3 ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΆΜΥΝΑΣ ΑΘ. ΔΑΒΑΚΗ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΥΣ – ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ



¡»«Õ¡-¬œ’À«- ƒÈ·ÙfiÒÁÛÁ ÂÌ¸Ú Â΋˜ÈÛÙÔı ÂÈ›‰Ôı ·ÔËÂÏ‹Ù˘Ì ·Ò„Ô˝ ÂÙÒÂηflÔı fi/ Í·È ÒÔ˙¸ÌÙ˘Ì ÂÙÒÂηflÔı Í·È ‹ÎÎÂÚ ‰È·Ù‹ÓÂÈÚ.(EUROKINΣτον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναγκάζεται να προσέρθει το πρωί της Δευτέρας  ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του EXTRA 3 ,Μάκης Γιομπαζολιάς , καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κατά του ....
υφυπουργού  Εθνικής Άμυνας Αθανάσιου  Δαβάκη.
Όπως αποκάλυψε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ο κ. Δαβάκης «συνελήφθη» να υπογράφει διεφθαρμένη σύμβαση με εταιρεία που το όνομα της ενεπλάκη από τον αμαρτωλό Κάντα.
Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.  Σύμφωνα με όσα έχουμε ενημερωθεί μετά την αποκάλυψη που έκανε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ  στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του Ακη Παυλόπουλου για την «αμαρτωλή σύμβαση»  αλλά και το απίστευτο ρεζιλίκι του κ. υφυπουργού ,ο οποίος βγήκε στον αέρα του Δελτίου να κάνει παρέμβαση και να μην μπορεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα,  ο ίδιος ο κ. Δαβάκης ενοχλημένος τηλεφώνησε στην οικία του κ Γιαμπαζολιά διαμαρτυρόμενος ότι του φερθήκαμε άσχημα και προσβλητικά!
Από τη μεριά του Μάκη Γιαμπαζολιά η απάντηση ήρθε αμέσως:  «Αν έχετε κάτι να πείτε να μας στείλετε μια ανακοίνωση και να πείτε την άποψή σας!» Η συζήτηση έμεινε εκεί.
Μόλις  χθες την ώρα που ο Αντώνης Μυλωνάκης ανακοίνωνε τους τίτλους του Δελτίου, χρησιμοποιώντας τη φράση «Έξαλλος ο Αβραμόπουλος με τη γκάφα του Δαβάκη» , ο υφυπουργός επιτέθηκε λέγοντας πως «πονηρεύομαι  ότι το κανάλι, ο δημοσιογράφος και εσείς (Γιαμπαζολιάς) χρηματίζεστε για να μου επιτίθεστε!»  Έξαλλος ο διευθυντής ειδήσεων κι ενημέρωσης είπε ότι αυτά είναι απαράδεκτα και ότι αν φοράει παντελόνια να βγει αμέσως στον αερα και να κατονομάσει. Ολο το επιτελείο του δελτίου έψαχνε τον κ  υφυπουργό αλλά αυτός …άφαντος.
Έχει χάσει τη μπάλα όπως φαίνεται  ο υφυπουργός Αθ. Δαβάκης . Αφού πρώτα τόλμησε να μιλήσει για χρηματισμό των δημοσιογράφων που αποκάλυψαν την «αμαρτωλή σύμβαση» τώρα «καρφώνει» τον προϊστάμενο του Δημήτρη Αβραμόπουλου ότι είναι αυτός που διέρρευσε τα στοιχεία!  Αν είναι δυνατόν που αντί να πει ευχαριστώ στον Δ. Αβραμόπουλο που «πάγωσε» αμέσως  τον «αμαρτωλό διαγωνισμό» του ζητεί και τα ρέστα! Να τον χαίρεται ο Πρωθυπουργός!
Κατ αυτόν τον τρόπο, και για λόγους ευθιξίας, ο Μάκης Γιαμπαζολιάς θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του υφυπουργού ζητώντας άρση ασυλίας.
Εμείς ως makeleio.gr,  συμπαραστεκόμαστε στον διευθυντη ενημερωσης , και υποσχόμαστε να προσκομίσουμε οτιδήποτε χρειαστεί για να αποκαλυφθεί η βρώμικη κι εκβιαστική δράση του κ Δαβάκη.  Εμείς θεωρούμε ότι  θα έπρεπε ήδη να είχε υποβάλλει την παραίτησή του!
 http://www.makeleio.gr/?p=47751