2 Μαρ 2014

ΠΑΤΡΑ: «ΚΑΥΤΟ ΔΙΔΥΜΟ»! Μέχρι και 500 ευρώ για «διπλή» απόλαυση! Οι δύο νεαρές που κάνουν «θραύση» με τις ροζ υπηρεσίες που προσφέρουν

Έχουμε ξανακούσει για γυναίκες ή νεαρά κορίτσια που προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής, αλλά μια προσφορά... ομαδικής συνεύρεσης σίγουρα εντυπωσιάζει! Αυτό προσφέρουν δύο νεαρές Πατρινές με εντυπωσιακές καμπύλες που ...
φροντίζουν πάντα να προκαλούν με την εμφάνισή τους. Πρόκειται για δύο πανύψηλες κοπέλες, ηλικίας όχι πάνω από 25 ετών, η μία μελαχρινή και η άλλη με χαρακτηριστικά έντονο ξανθό χρώμα στα μαλλιά. Και οι δύο είναι θαμώνες γνωστής μεγάλης καφετέριας που λειτουργεί στο κέντρο της Πάτρας και ουσιαστικά εκεί κάνουν όλη τη «δουλειά» της αναζήτησης υποψηφίων πελατών.


Πώς; Με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να κοιτούν επίμονα τον πιθανό ενδιαφερόμενο και μετά από ανταλλαγή με πολλές ματιές τον πλησιάζουν ή τον κάνουν να πάει εκείνος στο τραπέζι τους και να πιάσουν κουβέντα. Ο δεύτερος τρόπος είναι ο ίδιος να γνωρίζει εκ των προτέρων το στέκι τους και να πάει για τον συγκεκριμένο σκοπό ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία και κανονισμένο ραντεβού.

Προηγείται όλων η συνάντηση στην καφετέρια για ευνόητους λόγους. Και εκεί γίνεται η γνωριμία ώσπου οι δύο καλλίγραμμες να βεβαιωθούν πως πρόκειται πράγματι για κάποιον ενδιαφερόμενο που αναζητά ερωτικές υπηρεσίες και όχι για κάποιον αστυνομικό επί παραδείγματι. Η συνέχεια δίδεται σε γκαρσονιέρα που είναι νοικιασμένη κοντά στην οδό Καρόλου.

Τα κορίτσια πηγαίνουν μαζί και ο πελάτης μόνος. Όσο για την «ταρίφα»; Λέγεται ότι η εξασφάλιση της ομαδικής συνεύρεσης πληρώνεται ακριβά λόγω της διαφορετικότητάς της. Και μπορεί ο πελάτης να πληρώσει από 200 έως και 500 ευρώ τη φορά η οποία όμως συνεπάγεται συνάντηση άνω των τριών ωρών!




Πυκνώνουν οι περιπτώσεις εκπόρνευσης!
Στις παρέες που γνωρίζουν τη δράση των συγκεκριμένων κοριτσιών, γίνεται λόγος και για τους… πελάτες κάπως πιο προχωρημένης ηλικίας οι οποίοι υποκύπτουν στον πειρασμό πληρώνοντας όσο κι όσο για μερικές ώρες ανάμεσα στα δύο εντυπωσιακά «καυτά» κορίτσια.

Το σίγουρο είναι πως η κρίση έχει οδηγήσει σε αύξηση παρόμοιων περιπτώσεων παράνομης εκπόρνευσης γυναικών, οι οποίες προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής προκειμένου να εξασφαλίσουν χρήματα. Και δυστυχώς, ακόμα κι αυτό φαντάζει πια υπόθεση συνηθισμένη! Θυμίζουμε ορισμένες από τις περιπτώσεις που προ μηνών έχει αποκαλύψει ο «Κόσμος» :

·         Την εργαζόμενη σε περίπτερο της Κορίνθου όπου με 50 ευρώ έκλεινε «ροζ» ραντεβού, αρκεί ο πελάτης που γνώριζε να έλεγε το σύνθημα.
·         Άλλη συνάδελφός της στη νότια πλευρά της πόλης, όπου κανόνισε ραντεβού με θαμώνες παρακείμενου καφενείου.
·         Την περίπτωση της νεαρής φοιτήτριας από τον Πύργο που προσέφερε αγοραίο έρωτα στο διαμέρισμά της στην οδό Αθηνών.http://www.dete.gr/articles/198591