2 Μαρ 2014

Παραιτηση στην Ν.Δ-«Τα βρόντηξε», λόγω Παπαμιμίκου – Τζανακούλη

Παραίτησή από τη θέση του τομεάρχη Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, υποβάλει ο γνωστός έμπορος κ. Βασίλης Πολυμέρου Όπως εξηγεί με δήλωσή του ο κ. Πολυμέρου, η παραίτηση ..
υποβάλλεται λόγω της δήλωσης του γραμματέα της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου για στήριξη της υποψηφιότητας Τζανακούλη στις δημοτικές εκλογές. Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Πολυμέρου έχει ως εξής:
 «Με μεγάλη μου έκπληξη διάβασα την δήλωση στήριξης του κ. Παπαμιμίκου ως γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας στην πέμπτη υποψηφιότητα Τζανακούλη για τον Δήμο Λαρισαίων. Είναι ο ίδιος ο κύριος Παπαμιμίκος που ως νέος άνθρωπος πριν λίγο καιρό διαβεβαίωνε τους Λαρισαίους Νεοδημοκράτες ότι δεν θα δοθεί χρίσμα από την Νέα Δημοκρατία , ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ότι η Νέα Δημοκρατία θα απελευθερώσει τις τοπικές κοινωνίες. Τι πραγματικά άλλαξε; Γιατί ο κ. Παπαμιμίκος δεν διαβουλεύτηκε με την τοπική κοινωνία ή γιατί δεν ρωτήθηκαν τα τοπικά στελέχη ή έστω η Νομαρχιακή Επιτροπή; Ως εκπρόσωπος για πολλά χρόνια των τοπικών εμπόρων και μικρομεσαίων επιχειρηματιών τόσο στον κομματικό μηχανισμό όσο και στους τοπικούς κλαδικούς συλλόγους και φορείς αγανακτώ. Αγανακτώ καθώς η δημοτική αρχή Τζανακούλη με μια σειρά ενεργειών της τα τελευταία χρόνια έρχεται σε αντιπαράθεση με τον εμπορικό κόσμο της πόλης και τους τοπικούς μικρομεσαίους επιχειρηματίες. Να ξεκινήσω με το παζάρι της Λάρισας .
Να θυμηθώ το «χωριό του Αι Βασίλη» στην σκεπαστή της Νεάπολης , που στήθηκε από τον δήμαρχο και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων των εμπόρων επαγγελματιών καθώς και των φορέων της πόλης . Να συνεχίσω με την ασυδοσία στους πεζοδρόμους και την παντελή έλλειψη πινακίδων σήμανσης που να καθοδηγούν τους επισκέπτες προς το κέντρο ή το αρχαίο θέατρο!
Να θυμηθώ επίσης τα θλιβερά ποσοστά τουριστικής επισκεψιμοτητας , αφού 16 χρόνια χωρίς σχέδιο για τον τουρισμό τα μόνα πολιτιστικά δρώμενα είχαν να κάνουν με παράγκες παζάρια και πανηγύρια . Απέναντι σε όλα αυτά ως νέος άνθρωπος που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται σ’ αυτή την πόλη αντιδρώ. Ως μέλος της Νέας Δημοκρατίας απαιτώ να ακούγεται η φωνή της πραγματικής βάσης.
 Για όλα τα παραπάνω παρακαλώ δεχτείτε την παραίτηση μου από την θέση του τομεάρχη Εμπόρων, Βιοτεχνών και Επαγγελματιών της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας επιλέγοντας να συμπαραταχθώ με τους συναδέλφους μου στην τοπική αγορά και με τους απογοητευμένους μεν υπερήφανους δε συναγωνιστές μου της βάσης της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας.»
 - See more at: http://www.larissanet.gr/2014/03/01/ta-vrontikse-logo-papamimikoy/#sthash.TyCxo4AF.dpuf