2 Μαρ 2014

«ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ» ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Μπορεί όλοι πριν λίγες μέρες να έγραφαν πως είχε «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Γιώργου Ακριβούλη για την κάθοδο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, ως επικεφαλής ψηφοδελτίου των ..
Ανεξάρτητων Ελλήνων, εμείς όμως επιμέναμε πως «όλα είναι ανοιχτά».
 Αυτό τελικά αποδείχθηκε χθες βράδυ, μετά την συνάντηση που έγινε στο Φρούριο παρουσία μελών των ΑΝΕΛ από ολόκληρη την Θεσσαλία, παρουσία της βουλευτή του κινήματος Μαρίνας Χρυσοβελώνη, των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής Μιχάλη Σακελάρη και Παναγιώτη Πλακεντά, του Βασίλη Κόκκαλη και φυσικά του Γιώργου Ακριβούλη, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να τους… σταυρώσει κανονικά! Κι αυτό γιατί μπορεί ο ίδιος να αποδέχθηκε την πρόταση Καμμένου να ηγηθεί ψηφοδελτίου στη Θεσσαλία, αφού κανείς άλλος δεν ήθελε να αναλάβει την ευθύνη, αμέσως μετά όμως άρχισαν τα γνωστά… αδειάσματα.
Έτσι λοιπόν χθες βράδυ ο ίδιος τους επεφύλαξε το δικό του άδειασμα. «Αφού έχετε θέμα εγώ κάνω πίσω και να αναλάβετε εσείς» τους είπε λίγο πολύ ο Ακριβούλης για να συμπληρώσει με νόημα: «Αν η κουβέντα μας σήμερα γινόταν για το ποιος θα ήθελε να αναλάβει αντιπεριφερειάρχης με τον Αγοραστό ή την Διώτη, δεν θα προλαβαίναμε να μετράμε υποψηφιότητες»!
 Σε άλλα ενδιαφέροντα της χθεσινή συγκέντρωσης των ΑΝΕΛ το ενδιαφέρον του Βασίλη Κόκκαλη να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου με την στήριξη όμως –εκτός των ΑΝΕΛ- και των Χρήστου Ζώη και Γιώργου Καρατζαφέρη. Όπως ο ίδιος ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε χθες βράδυ, έγινε επαφή ήδη με τον Ζώη (ο ίδιος όμως αρνήθηκε τη στήριξη σε ένα τέτοιο ψηφοδέλτιο). 
Οι τοποθετήσεις όλων έδιναν και έπαιρναν, στο δια ταύτα όμως τίποτα. « Ίσως τελικά να αναγκαστεί η Χρυσοβελώνη να αναλάβει το φορτίο», ήταν η εκτίμηση των περισσοτέρων εκ των παρισταμένων. Η εκτίμηση αυτή –αν τελικά επιβεβαιωθεί- θα οδηγήσει την βουλευτή Μαγνησίας απέναντι στον Αγοραστό. Ποιο είναι όμως το ενδιαφέρον; Πως, σύμφωνα με πληροφορίες του larissanet.gr που δεν επιδέχονται διαψεύσεις, Χρυσοβελώνη και Αγοραστός έχουν εδώ και καιρό ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας! Όπως καταλαβαίνετε τα… ωραία έρχονται και για να γίνουν πιο ενδιαφέροντα να σας αποκαλύψω πως κάποιος εκ των παρισταμένων στη χθεσινή συνεδρίαση των ΑΝΕΛ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας και με το γραφείο του… Σαμαρά!
 Λ.Π. - See more at: http://www.larissanet.gr/2014/03/01/an-omos-htan-na-pame-me-ton-agorasto/#sthash.s3ILnmd2.dpuf