4 Μαρ 2014

Οι διαπλεκόμενοι (υπονομευτές) της Συγγρού…

Οι διαπλεκόμενοι (υπονομευτές) της Συγγρού… Κι ενώ οι πιέσεις έδιναν και έπαιρναν ακόμη και δημοσίως όλο αυτό τον καιρό από πολλούς λαλίστατους βουλευτές της ΝΔ, προκειμένου το «χρίσμα» για την Περιφέρεια Αττικής να δινόταν στον εκλεκτό υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και ...
των συμφερόντων Μπόμπολα, κ. Γιάννη Σγουρό, ουδείς πλέον ασχολείται ενεργά και ένθερμα απ’ όταν το «γαλάζιο κόμμα» ανακοίνωσε την υποψηφιότητα Κουμουτσάκου.
Γράφει: Πάρις Κουρτζίδης

Την ίδια ώρα, χαλαρή έως και «ψυχρή», ή και ανύπαρκτη, είναι η στήριξη που παρέχουν οι «γαλάζιοι» βουλευτές της Α’ Αθήνας στην υποψηφιότητα της Συγγρού για το δήμο της Αθήνας, όπου ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι ηλίου φαεινότερο ότι μέχρι  αυτή τώρα δίνει τη μάχη μόνος του.

Στην περίπτωση Κουμουτσάκου για την Περιφέρεια Αττικής, όπως είχε αποκαλύψει η fmvoice.gr, οι φιλο-Μπομπολικοί δήμαρχοι και βουλευτές, ήδη υπογείως λειτουργούν για τη στήριξη του νυν Περιφερειάρχη κ. Γιάννη Σγουρού, ενώ κάποιοι δεν δίστασαν να δηλώσουν ανοιχτά και απροκάλυπτα ότι κακώς η ΝΔ δεν «έχρισε» τον ίδιο υποψήφιο με το ΠΑΣΟΚ, τον οποίο μάλιστα θεωρούν και επιτυχημένο. Διαπίστωση που έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα πρωτοκλασάτα «γαλάζια στελέχη» της Περιφέρειας, αλλά και με τους αντι-Μπομπολικούς βουλευτές και υπουργούς, όπως είναι ο κ. Γιάννης Μιχελάκης.

Μάλιστα, οι πηγές της fmvoice.gr λένε ότι, οι περισσότεροι εξ αυτών που πρόκειται να στηρίξουν παρασκηνιακά την υποψηφιότητα Σγουρού έχουν ήδη ξεκινήσει κύκλο επαφών (τηλεφωνικών και κατ’ ιδίαν) με το γνωστό μεγαλοεργολάβο και ισχυρό μιντιάρχη, προκειμένου να εξασφαλίσουν την ανταλλαγή της βοήθειας τους με την προσωπική τους επικοινωνιακή προβολή (σε Έθνος και Mega), ενόψει εκλογών (δημοτικών, ευρωεκλογών και βουλευτικών).

Όσον αφορά στο δήμο της Αθήνας, η επίσημη υποψηφιότητα μπορεί να είναι αυτή του κ. Σπηλιωτόπουλου, αλλά κατ’ ουσίαν και μάλιστα δημοσίως έχει υποστηριχθεί –τουλάχιστον μέχρι στιγμής- μόνο απ’ τον κ. Νότη Μηταράκη.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο κ. Νικήτας Κακλαμάνης εκλέγεται στην Α’ Αθήνας και οι «γαλάζιοι βουλευτές» της περιφέρειας δεν θέλουν να χαλάσουν τη σχέση τους μαζί του, κρατώντας αποστάσεις από την υποψηφιότητα Σπηλιωτόπουλου, ενώ κάποιοι δεν κρύβουν ότι διατηρούν άριστες σχέσεις με τον «γαλάζιο αντάρτη».
 http://www.fmvoice.gr/i