5 Μαρ 2014

Πόσα κόμματα θα διαλύσει ο Μιχελογιαννάκης; Τι λέει για τη Χρυσή Αυγή

παραγΤo…παγκόσμιο ρεκόρ να έχει διαγραφεί από δύο κόμματα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο, κατέχει ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Τα…
καλά που έκανε αρχικά στο ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια στη ΔΗΜΑΡ τα έχει μετακομίσει τώρα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Λειτουργώντας πάντα στο πλαίσιο αυτό, με γραπτή του δήλωση, συνέτεινε στο ήδη θολό (τουλάχιστον) τοπίο στο οποίο προβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ τη θέση του για τη Χρυσή Αυγή.
.«Τα κόμματα κρίνονται -και έτσι πρέπει- μόνο από τον λαό, με την ψήφο του, αν μελετήσει κάποιος τη δικογραφία θα δει ότι όσοι διώκονται, ενέχονται σε οπλοκατοχή, χρήση βίας, υπάρχουν στοιχεία για παραστρατιωτική οργάνωση, για εγκληματική δραστηριότητα, νεοναζιστικές δράσεις. Όλα αυτά οφείλει να τα εξετάσει η δικαιοσύνη. Το ιδεολογικό της, όμως, πρόσημο δεν είναι θέμα νομικό, αλλά δημοκρατίας. Άρα, αν βγάλεις παράνομο το κόμμα, οφείλεις να στείλεις στη δικαιοσύνη τα χιλιάδες μέλη του» υπογραμμίζει.
Ο βουλευτής σημειώνει ακόμη ότι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στη δικογραφία των εκατοντάδων σελίδων, τρεις βουλευτές της ΧΑ δεν ενέχονται πουθενά και συνεπώς η άρση ασυλίας θα πρέπει να αποφασιστεί για όσους πρέπει να δικαστούν και για τα υπόλοιπα να κρίνει ο λαός με την ψήφο του».
 http://lykavitos.gr/archives/93104