11 Μαρ 2014

Καμίνης και Κακλαμάνης διασταυρώνουν τα ξίφη τους

Στα όσα έχει κάνει έως τώρα στο Δήμο Αθηναίων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος, Γιώργος Καμίνης, μιλώντας νωρίτερα σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή Live U στο Star χαρακτηρίζοντας, μάλιστα, ως τα σοβαρότερα πλεονεκτήματα του έναντι των άλλων ...
ανθυποψηφίων του τη σοβαρότητα και την απουσία εξάρτησης από τα κόμματα. Αναφερόμενος, μάλιστα, στη θητεία του κυρίου Κακλαμάνη σημείωσε τα εξής:


Την αισιοδοξία τους για τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης στο Δήμο της Αθήνας εξέφρασαν Γιώργος Καμίνης και Νικήτας Κακλαμάνης σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις

“Το έργο του κ. Κακλαμάνη δεν ξέρω ποιο είναι. Ο κ. Κακλαμάνης έκανε κάτι πάρκα, όπως μας λέει. Αυτά τα πάρκα τα έκανε με δάνειο από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και έβαλε και λεφτά και του φορολογουμένου” για να αντιδιαστείλει τα δικά του πεπραγμένα: “Από κει και πέρα εμείς φέραμε ευρωπαϊκούς πόρους ύψους 120 εκατ. ευρώ και δεν μπαίνει ούτε ένα ευρώ από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Και κάνουμε έργα υποδομής, σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων, βυθιζόμενα κοντέινερς στην Αθήνα, ένα τεράστιο έργο στην καθαριότητα, ένα πάρα πολύ μεγάλο έργο τα θεμέλια του οποίου έχουν μπει”.

Ο κύριος Κακλαμάνης, από την πλευρά του, μιλώντας το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία ώρα mega” εμφανίστηκε αποφασισμένος να διεκδικήσει με αξιώσεις το Δήμο Αθηναίων, εκτιμώντας ότι θα εκπλαγούν πάρα πολλοί το βράδυ της 18ης Μαίου, όπου το όνομα μου θα βγει από την κάλπη. Ερωτηθείς, μάλιστα, τι θα πράξει εφ όσον στο δεύτερο γύρο δε βρίσκεται ο ίδιος αλλά ο επίσης γαλάζιος, Άρης Σπηλιωτόπουλος, απήντησε ότι “εγώ δεν έχω ενδοιασμό. Θα στηρίξω τον κ. Σπηλιωτοτόπουλο, θα ψηφίσω τον κ. Σπηλιωτόπουλο”, προσθέτοντας, πάντως, ότι δεν έχει ακούσει κάτι ανάλογο και από τον κύριο Σπηλιωτόπουλο.

Προέβλεψε δε ότι οι μονομάχοι του δευτέρου γύρου θα κριθούν από τις επιδόσεις 4 υποψηφίων, χωρίς πάντως να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτούς. Ο κύριος Κακλαμάνης τόνισε, μάλιστα, πως γνωρίζει ότι η υποψηφιότητα του έχει ταράξει τα νερά, ενώ με αρκετά ειρωνικό ύφος πρότεινε να ματαιωθούν οι εκλογές και ο επόμενος Δήμαρχος να αναδειχθεί μέσω των δημοσκοπήσεων.
 http://www.newsit.gr