21 Μαρ 2014

Οχι στον κοινωνικό κανιβαλισμό

εφημεριδα KONTRANEWS
Β.Πολυδωρας.
ΗΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ αμαρτία που κάνουν οι προπαγανδιστές, τα παπαγαλάκια δηλαδή της τρόικας και των επιχωρίων κυβερνητικών και μεντιακών αντιπροσώπων τους, είναι ο λεγόμενος κοινωνικός κανιβαλισμός......

Η μία τάξη και κοινωνική ομάδα κατά της άλλης. Οι επιβάτες π.χ. των λεωφορείων, των Οχι στον κοινωνικό κανιβαλισμό πλοίων, των αεροπλάνων και όλων των άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς να στρέφονται κατά των εργαζομένων (και όπως είναι φυσικό και των εκφραζόμενων δια των συντεχνιών τους) σ' αυτά. Οι καταναλωτές κατά των παραγωγών. Οι χωρικοί και κάτοικοι της υπαίθρου, των χωριών, της επαρχίας κατά των κατοίκων των πόλεων, των αστών και αντιστρόφως. Οι ασθενείς κατά των γιατρών τους, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι κατά των δημοσίων κ.ο.κ. Αυτή είναι η άριστη μέθοδος, η ιδεώδης διαδικασία κοινωνικής αποσύνθεσης. Έχει μια αφετηρία ενστικτώδους αντίδρασης, αλλά στην πλήρη εφαρμογή της είναι τηλεκατευθυνόμενη και υποβολιμαία από τους κυβερνώντες και τα όργανά τους. Είναι το κλασσικό τέχνασμα «διαίρει και βασίλευε» («divide et impera») που εφήρμοζαν οι λίγοι δυνατοί κατά των πολλών αδυνάτων. Σήμερα θα καταθέσω εδώ την οργή και αγανάκτηση" μου για το γάλα και το «φρέσκο γάλα» αγελάδας και την επιχειρούμενη επιχείρηση εξόντωσης της ελληνικής κτηνοτροφίας και δη αγελαδοτροφίας.
Στην αρχή επεστράτευσαν τον ΟΟΣΑ για να περιλάβει στη φαρέτρα του - «εργαλειοθήκη» του για την ανάπτυξη, την επιμήκυνση του χρόνου, των ημερών 5 ή 7 ή 10 ως χρόνου χαρακτηρισμού του γάλακτος ως «φρέσκου»! Για να προλαβαίνουν να φέρνουν οι Ολλανδοί και Γερμανοί ως «φρέσκο» το γάλα τους στην Ελλάδα! Τόση απληστία. Τόσος ολιγοπωλιακός επεκτατισμός. Να εξαφανίσουν έστω και μια «καρδάρα» Ελληνικό γάλα ακόμη! Στη συνέχεια το θέμα το παρέλαβε η τρόικα για να το χαρακτηρίσει ως sine qua όρο για την πτώση των τιμών υπέρ του καταναλωτή και για την ανάπτυξη της οικονομίας και ως ακρογωνιαίο λίθο για την αρχή του ελεύθερου εμπορίου και της διευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας και τα παρόμοια!!! Η μάχη των διαπραγματεύσεων μεταξύ τρόικας και ελληνικής κυβερνήσεως δόθηκε σκληρή και χάθηκε ηρωικά!!! Το φρέσκο γάλα, χωρίς να σημειώνεται χώρα προέλευσης, θα είναι 11 ημερών!!! Οι Έλληνες υπουργοί αντιστάθηκαν και υποχώρησαν κατά κράτος. Κέρδισαν μάλιστα και μια κούφια νίκη, «το γάλα ημέρας» (καινούργια κατηγορία) δύο ημερών. Απίθανα πράγματα. Δείχνουν την ενδοτικότητα των κυβερνώντων. Μέχρι προδοσίας. Και την απληστία των αγελαδοτρόφων του Βορρά. Οι αγελάδες της Ελλάδος είναι μόλις 85.000.
Πριν από μερικά χρόνια ήσαν 120.000! Της άλλης Ευρώπης είναι 87 εκατομμύρια συνολικά. Της Ολλανδίας π.χ. 4 εκατομμύρια. Της Γερμανίας 12 εκατομμύρια. Της Γαλλίας 19 εκατομμύρια. Της Βουλγαρίας 535 χιλιάδες.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Εγώ απλά σημειώνω πως δεχόμαστε φουλ επίθεση από τους «εταίρους» μας. Μας εξοντώνουν. Καμία χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς πρωτογενή παραγωγή. Μας βάλανε σε διαδικασία κοινωνικής αποσύνθεσης. Κατηγορώ τους κυβερνώντες για συναυτουργούς στη «γενοκτονία» ενός λαού, του Ελληνικού, που επιχειρούν οι Ευρωπαίοι του Βορρά και οι τραπεζίτες της τρόικας. Και καλώ το λαό σε εγρήγορση και απόρριψη αυτών των εθνοκτόνων πολιτικών. Τώρα! Β.Γ.Π.