6 Μαρ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτή είναι η γυναίκα που έκανε ΟΡΓΙΑ ο Μπερλουσκόνι!!! Ποια είναι η Φραντσέσκα που θα παντρευτεί ο Καβαλιέρε το καλοκαίρι;;; (PHOTOS)

Δεν κρατιέται η 29χρονη καλονή Φραντσέσκα Πασκάλε. Επιθυμία της είναι να παντρευτεί το ταχύτερο δυνατό τον 77χρονο Σίλβιο Μπερλουσκόνι και για το λόγο αυτό το ζευγάρι επισπεύδει τις διαδικασίες για το γάμο....

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ιταλικών μέσων ενημέρωσης, ο Καβαλιέρε και η Πασκάλε θα παντρευτούν πιθανότατα τον ερχόμενο Ιούνιο στο μικρό νησάκι της Ισκια, έξω από τη Νάπολη.
Η εκρηκτική καλλονή γνωρίζεται με τον Μπερλουσκόνι περισσότερο από μια δεκαετία, απ' όταν ήταν ανήλικη και συμμετείχε στη νεολαία του κόμματος του καβαλιέρε Forza Italia. Μάλιστα, η Πασκάλε συμμετείχε και στα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι, προτιμώντας, μάλιστα, όπως λέγεται να συνευρίσκεται με γυναίκες.
Πρώην πωλήτρια από τη Νάπολη, η όμορφή Φραντσέσκα, υπηρέτησε και ως νοµαρχιακή σύµβουλος, φυσικά µε το Pdl. Μάλιστα, το 2006 είχε ιδρύσει την επιτροπή «Σίλβιο, µας λείπεις». Φυσικά, η μελαχρινή καλλονή είχε κάνει το πέρασμά της και από την τηλεόραση.Επί χρόνια εµφανιζόταν στην εκποµπή «Telecafone», στο κανάλι Telecapri , προτιµώντας άκρως αποκαλυπτικά ρούχα, και στην οποία χόρευε και τραγουδούσε στιχάκια όπως «αν κατεβάσεις το εσώρουχο, ανεβαίνει η τηλεθέαση».Αυτή την πλευρά της πάντως, θέλει να την ξεχάσει και µάλιστα θα ήθελε πολύ να µην κυκλοφορούν τέτοια βίντεο.
Η ίδια συνηθίζει να δηλώνει ότι η ζωή της περιστρέφεται γύρω από την οικογένειά της, την πολιτική και τον Μπερλουσκόνι -το δικό της τρίπτυχο- και πως «ζηλεύει» τις γυναίκες που βρίσκονται στον στενό του κύκλο και κυρίως τη Μάρα Καρφάνια, πρώην µοντέλο που διετέλεσε υπουργός για την Ισότητα των Δύο Φύλων στην τελευταία του κυβέρνηση.
«Έχουμε 49 χρόνια διαφορά. Είναι όμορφη εξωτερικά και ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά. Είναι μια κοπέλα με ηθικές αξίες και τώρα μαζί της δεν νιώθω πλέον μόνος»... Με αυτά τα λόγια έχει συστήσει ο Μπερλουσκόνι στους Ιταλούς την Φραντσέσκα Πασκάλε, όταν η καλλονή εμφανίστηκε στο πλευρό του στην τελευταία προεκλογική του εκστρατεία.
 http://www.athensmagazine.gr/portal/gossip/85668#.Uxg33U3yDcs