20 Μαρ 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! Ελληνίδα ηθοποιός, sexy και μάνα έχει τρέλα με το ΣΕΞ και βγάζει γούστα με τρίο κλπ!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ! Ελληνίδα ηθοποιός, sexy και μάνα έχει τρέλα με το ΣΕΞ και βγάζει γούστα με τρίο κλπ!!!
Είναι μάνα, χωρισμένη, σέξι και πολύ καλή στη δουλειά της! Όμως έχει μια μανία... Το σεξ! Κάτι που κρύβει καλά αφού ποτέ δεν αναφέρεται σε αυτό και προφυλάσσει την προσωπική της ζωή με νύχια και με δόντια!

Όμως τα φαινόμενα απατούν! Η συγκεκριμένη γυναίκα που τηλεοπτικά μας απασχόλησε παλιότερα πολύ με τις...επιδόσεις της, έχει βγάλει γούστα που κανείς δεν φαντάζεται!
Πρόσφατα σε κουβέντα μεταξύ ηθοποιών ειπώθηκε το όνομά της καθώς κάποιοι είχαν συνεργαστεί μαζί της! Αποκάλυψαν λοιπόν τις ερωτικές της περιπτύξεις με συνεργάτη της... πολύ γοητευτικό και πολύ ποθητό στο γυναικείο φύλο!
Μάλιστα τότε που ξάπλωνε μαζί του-μη μπορώντας να αντισταθεί στην ομορφιά του-ήταν ακόμα παντρεμένη! Η όμορφη ύπαρξη όμως δεν σταματά εκεί... Πρόσφατα πρωταγωνίστησε και σε τρίο μαζί με γνωστή τραγουδίστρια και γνωστό τραγουδιστή!
Βέβαια η ίδια πάντα προσέχει με ποιους και πότε θα πάει. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να κρύψει εντελώς το πάθος της με το σεξ αφού κάποιοι από τους παρτενέρ της δεν ήταν και τόσο εχέμυθοι!
Πηγή: blogs.gossip-tv.gr