8 Απρ 2014

Κουβέντα, κρασί, και… κότσι: Το «τρίπτυχο» του Μανώλη Κεφαλογιάννη για τις εκλογές



manolis-kefalogiannis-570Τα αγγουρια θα τα φανε τον ΜΑΙΟ που εχει ζεστες για να δροσιστουν....Λίγο οι φήμες- δημοσκοπήσεις που θέλουν το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να «κονταροχτυπιέται» με αυτό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, λίγο η φθορά που πάντα έχει η πρώτη θέση, λίγο και το σκάνδαλο που προκάλεσε το ακροδεξιό βίντεο ..
με τον πρώην γενικό γραμματέα, Τάκη Μπαλτάκο, και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, η «γαλάζια» παράταξη έχει ήδη ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία για ευρωεκλογές και δημοτικές εκλογές.
Ιδίως στην περιφέρεια, οι συναντήσεις και οι «πολιτικές» μάχες έχουν πάρει φωτιά, όπως για παράδειγμα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη Λάρισα. Μάλιστα σύμφωνα με δημοσίευμα στον Βηματοδότη, ο κ. Κεφαλογιάννης βρέθηκε σε συνάντηση που όμως συνοδευόταν με το ανάλογο τσιμπούσι. Βρέθηκε στο μοδάτο εστιατόριο Wine Bar, μαζί με φίλους και συναγωνιστές, μίλησε για την έννοια των εκλογών και φυσικά για στήριξη του υποψήφιου δημάρχου κ. Κώστα Τζανακούλη 
Στο εστιατόριο το κρασί έρρεε άφθονο στην παρέα που την αποτελούσαν όχι μόνον οι τοπικοί κομματικοί παράγοντες της Λάρισας (ανάμεσα στους οποίους και οι βουλευτές), αλλά και... ενισχύσεις από την Αθήνα: Ητοι μέλη του Οργανωτικού της ΝΔ. Εφαγαν κότσι (προσφερόμενο από τον κ. Κεφαλογιάννη), ολίγα παϊδάκια και ακολούθησε μια ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση. Κάποιοι από τους θαμώνες τους αντελήφθησαν και ρώτησαν τον κ. Κεφαλογιάννη «τι γίνεται με τον Μπαλτάκο;» (όχι, νόμιζαν ότι οι Λαρισαίοι θα ξεχνούσαν το θέμα αυτό), για να απαντήσει ο κ. Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Μπαλτάκος αποτελεί παρελθόν για την κυβέρνηση και τη ΝΔ». Και ύστερα από αυτό συνέχισαν το δείπνο με το κότσι.
http://www.koolnews.gr