2 Απρ 2014

Kανει και πλακα στην Ν.Δ ο Τατουλης,καλα να παθουν.

Έξαλλος είναι ο πρόεδρος της ΝΔ Α.Σαμαράς με τις μεσημεριανές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Τατούλη από την Μεσσηνία. Στην σημερινή επίσκεψη του στην πατρίδα του...


Πρωθυπουργού  και σε ερώτηση δημοσιογράφου αν έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της Ε.Αλειφέρη ως υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας  που έχει μάλιστα ανακοινωθεί και επίσημα εδώ και μια εβδομάδα από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Π.Μαντά ο Τατούλης απάντησε κοφτά.

«Για αυτό να ρωτήσετε τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Για μένα θα σταθώ στο περιεχόμενο της δικής μου δήλωσης. Στη ζωή το παράδειγμα και η εμπειρία είναι αυτό που αξιολογείται. Ξέρετε πολύ καλά πως έχω συμπεριφερθεί σε μια ανάλογη περίπτωση» εννοώντας το 2010 όταν το ΠΑΣΟΚ ανακοίνωσε επίσημα τον κ.Μπαρούτσα ενώ ο Τατούλης τον νυν αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Β.Γιαννακούρα.

Στην επίμονη ερώτηση "εάν έχει κλείσει το θέμα του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, ο Π. Τατούλης τα άφησε όλα ανοιχτά: "Έχω πολλές σκέψεις».
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Συγγρού που είναι πολύ κοντά στο περιβάλλον του Α.Σαμαρά μας είπε πριν λίγο πως αν ο Τατούλης επιμείνει στην μη κάθοδο της Ε.Αλειφέρη είναι πολύ εύκολο γι αυτούς να αλλάξουν υποψήφιο Περιφερειάρχη...
Πηγή : Δημοτικό Σαφάρι