29 Σεπ 2014

Το κλουβιά με τις τρελες

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει η έχουμε δει την περιβόητη ταινία του Hollywood με τον τιτλο "Το κλουβί με τις τρελές". Μία ξεκαρδιστική κωμωδία που σατυρίζει την συμβίωση των ομοφυλοφίλων και τις gay καταστάσεις. 
Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το αιχμηρό σχόλιο της Ραχήλ Μακρή "Για τον Λοστρόμο που κάνει πίπες και τον φωνάζουν Πούστη" γίνεται χαμός στο στενό περιβάλλον του Προέδρου Πάνου Καμένου. Συγκεκριμένα, ψάχνονται όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου Πάνου για να διώξουν από πάνω τους την υποψία ότι είναι πούστηδες και ταυτόχρονα για να καταλάβουν ποιον "φωτογραφίζε¨η Ραχήλ, σαν Πούστη. 
Ζήλεψαν αυτήν την απίθανη ιστορία και στο άλλο άκρο του αντί-μνημονιακού τόξου, στον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά, διαβάζουμε σήμερα ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να διαγράψει την gay-lesbian συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ. Μοιραία και απόλυτα φυσιολογικά σε ένα πολιτικό χώρο σαν τον ΣΥΡΙΖΑ ιδιαίτερα ευαίσθητο στα "δικαιώματα" των κοινωνικών, θρησκευτικών, φυλετικών και κυρίως σεξουαλικών μειονοτήτων να υπάρχει και να λειτουργεί έντονα μία gay-lesbian συνιστώσα αλλά και να εκφράζονται σοβαρές διαφωνίες για την διαγραφή της. 
Δηλαδή, οι δύο υποψήφιοι εταίροι της "αντί"-μνημονιακής κυβέρνησης ήτοι οι ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ αφού πρώτα έλυσαν τα τεράστια προβλήματα της χώρας τώρα ασχολούνται με τα προβλήματα της εσωκομματικής ομοφυλοφιλικής φράξιας. Δίκαια λοιπόν εγκαινιάζουμε μία καινούργια στήλη με τον τίτλο "Τα κλουβιά με τις τρελές"