29 Σεπ 2014

Μας πέρασε για…καγκουρό ο Αυστραλός τουρίστας που “έφαγε” τα θραύσματα του Μαζιώτη-Κάνει αγωγή κατά του ελληνικού κράτους γιατί δεν μπορεί να παίξει…ράγκμπι!



australos-maziwtis-monastirakiΤον εύκολο τρόπο να βγάλει λεφτά νομίζει ότι βρήκε ο 19χρονος Αυστραλός τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την καταδίωξη του Νίκου Μαζιώτη, τον περασμένο Ιούλιο στο Μοναστηράκι.

Ο νεαρός φέρεται έτοιμος να καταθέσει αγωγή εναντίον του ελληνικού δημοσίου, ζητώντας να αποζημιωθεί για την πλημμελή -όπως τη χαρακτηρίζει ο δικηγόρος του- ιατρική φροντίδα, που δέχθηκε, μετά τον τραυματισμό του.
Ο 19χρονος ήταν σε διακοπές στην Ελλάδα και με φίλους του είχε καθίσει σε εστιατόριο της Μητροπόλεως, όταν δέχθηκε δύο θραύσματα στον αριστερό του αστράγαλο από τα πυρά του Νίκου Μαζιώτη.
Άμεσα δέχθηκε της πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ, ενώ χωρίς καθυστέρηση μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύτηκε μόνο για δύο ημέρες.
Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ, ο νεαρός Αυστραλός ισχυρίζεται τώρα ότι είναι αναγκασμένος να συνεχίζει μία θεραπευτική αγωγή και ότι, λόγω του τραύματός του, δεν μπορεί να επιστρέψει στο ράγκμπι, με το οποίο ασχολείται ερασιτεχνικά.
 http://www.makeleio.gr/?p=174313