16 Δεκ 2014

ΘΡΑΣΟΣ! Δεν φαντάζεστε γιατί κατάσχεσαν το επίδομα 287 υπαλλήλων του Δήμου Λάρισας!



ΘΡΑΣΟΣ! Δεν φαντάζεστε γιατί κατάσχεσαν το επίδομα 287 υπαλλήλων του Δήμου Λάρισας! Απίστευτη ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας στο Δήμο Λάρισας. 287 υπάλληλοι δεν έχουν λάβει ακόμη το επίδομα των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014 γιατί υπάρχει μια αμφισβητούμενη οφειλή του Δήμου προς την αρμόδια εφορία. Τι λέει...
στο Newsit o Πρόεδρος των Εργαζομένων.

Μπορεί το Υπουργείο Εσωτερικών να πίστωσε κανονικά τα λεφτά του εκλογικού επιδόματος που δικαιούνται από τον νόμο οι υπάλληλοι του Δήμου Λάρισας, όμως το μακρύ χέρι της...εφορίας μπλόκαρε τα χρήματα.
Αιτία; Μια οφειλή του Δήμου, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με τους εργαζόμενους.
Στον αέρα το επίδομα που δικαιούνται 287 εργαζόμενοι
Οπως δήλωσε στο Νewsit o Δημήτρης Κουκούλης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Δήμο Λάρισας "287 συνάδελφοι που πήραν μέρος στις εκλογές τον Μάϊο του 2014, αυτοδιοικητικές και ευρωκλογές, δεν έχουν πάρει ακόμη το εκλογικό επίδομα το οποίο ειναι περίπου 220 ευρώ μεικτά, 150 με 160 ευρώ καθαρά για τον κάθε ένα. Είναι η δουλειά που είχαν προσφέρει για να βγουν πέρα οι εκλογές τα δύο εκλογικά Σαββατοκύριακα.
Με αυτά και με αυτά, έχουν πάει τα χρήματα από το Υπουργείο Εσωτερικών στην εφορία. Ο Δήμος έχει μια αμφισβητούμενη οφειλή για μια κυψέλη που είχε κατασκευάσει στη χωματερή και παρακρατήθηκαν τα λεφτά των εργαζομένων.
Εγιναν προσπάθειες απο τη Δημοτική αρχή να πληρωθούν οι συνάδελφοι από τα αποθεματικά του Δήμου, αλλά το θέμα σκόνταψε στην ελεγκτική επιτροπή της Λάρισας. Ετσι λιμνάζουν τα χρήματα, οι υπάλληλοι μένουν απλήρωτοι και φτάνουν καινουργιες εκλογές και δεν έχουν πληρωθεί για τις προηγούμενες.
287 άνθρωποι είναι αγανακτισμένοι και έχουμε σκοντάψει στα γραφειοκρατικά τερτίπια. Ερχονται γιορτές και όπως ξέρετε τα εισοδήματα είναι πετσοκομένα από όλες τις πλευρές και οι υπάλληλοι είναι αγανακτισμένοι.
Είναι να τρελαίνεσαι και μόνο που το σκέφτεσαι, όχι να το ζεις και να το βιώνεις όπως το βιώνουν εδώ οι συνάδελφοι" είπε τέλος ο κύριος Κουκούλης.