23 Ιαν 2015

Κύμα απόρριψης της στρατηγικής του φόβου στη ΝΔ


Κύμα απόρριψης της επικοινωνιακής στρατηγικής του φόβου που ακολουθήθηκε ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, εντός της ΝΔ. Ενστάσεις δημοσίως εξέφρασαν στελέχη όπως οι ....Ευάγγελος Μεϊμαράκης,Κυριάκος ΜητσοτάκηςΝικήτας Κακλαμάνηςκαι ο Ευάγγελος Αντώναρος, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της Καθημερινής.

"Πληρώνουμε το τίμημα μιας κακής επικοινωνιακής στρατηγικής. Κακώς φάνηκε ότι επενδύουμε στον φόβο, εμείς επενδύουμε στην ελπίδα. Υπήρξε μια καλή επικοινωνιακή στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ που μας έκανε να φαινόμαστε ότι μιλάμε σαν δανειστές, μας ταύτισε σε πολλά σημεία με τη Μέρκελ" δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης στον Alpha 98,9.

Μιλώντας στον ίδιο σταθμό, ο κ. Κακλαμάνης, δήλωσε πως "έπρεπε η ατζέντα να ανοίξει με πολλά άλλα θέματα... Δεν νομίζω ότι κανείς κέρδισε ποτέ εκλογές βασιζόμενος μόνο πάνω στον φόβο".

Προβληματισμένος για την επικοινωνιακή τακτική της Ν.Δ. εμφανίστηκε μιλώντας στον Real FM και ο κ.Μητσοτάκης, δηλώνοντας: "Νομίζω ότι οι έχουμε πέσει σε μια παγίδα που έστησε, κατά την άποψη μου, ο ΣΥΡΙΖΑ, να μιλάμε μόνο για το δημόσιο χρέος".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Καθημερινής, την σκληρότερη κριτική άσκησε ο κ. Αντώναρος μέσω Διαδικτύου δηλώνοντας: "Κάποιοι άνθρωποι είναι αβελτίωτοι. Βλέπουν ότι αυτό που κάνουν τους γυρίζει μπούμερανγκ κι όμως εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να το κάνουν. Όπως η στρατηγική του φόβου που επέλεξε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα η ηγετική ομάδα της ΝΔ".