4 Μαρ 2015

Έγγραφο αποκαλύπτει τη σύμβουλο της υπουργού Μετανάστευσης! Ύποπτοι ρόλοι και ερωτήματα που “καίνε”! – Θα σας ξετινάξουμε! Δεν υπάρχει ΕΛΕΟΣ σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας!


KRAT

Στο έγγραφο με τους λαθρομετανάστες που έγινε σάλος από χθες το βράδυ σε όλα τα ΜΜΕφαίνεται η παρέμβαση της κας Σπαθανά που είναι σύμβουλος της υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, κας Χριστοδουλοπούλου.

Αυτές οι δύο κυρίες κρύβονται πίσω από την υπόθεση με τους λαθραίους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “Makeleio.gr”, οι εν λόγω κυρίες έχουν παίξει ύποπτο ρόλο σε υποθέσεις λαθρομεταναστών και λαθροδιακινητών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Σπαθανά  είναι γνωστή δικηγόρος και κατάγεται από τη Σπάρτη.
Εμείς δεν λέμε ότι έχει υπερασπιστεί λαθρομετανάστες αλλά θέλουμε να μας απαντήσει στα εξής:
- Πόσες υποθέσεις  λαθρομεταναστών έχει πάρει επ αμοιβή, (αν έχει πάρει)
- Πόσες φορές μπήκε και βγήκε στο Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα
- Μπορεί να δώσει στη δημοσιότητα την φορολογική της δήλωση για να δει ο Ελληνικός λαός αν έχει βγάλει χρήματα από υποθέσεις λαθρομεταναστών;
- Μήπως εμπλέκονται οι δυο κυρίες σε Μ.Κ.Ο; Και αν ναι μήπως οι συγκεκριμένες οργανώσεις χρηματοδοτούνται από το κράτος;
Θα ήταν καλό να μας απαντήσουν σε αυτά τα ερωτήματα. Σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας δεν υπάρχει κανένα έλεος!
Να δώσουν εδώ και τώρα τις φορολογικές τους δηλώσεις στη δημοσιότητα για να τις δει ο ελληνικός λαός.
ΕΠΙΣΗΣ:
Στο έγγραφο που έχει δει το φως της δημοσιότητας αναφέρεται πως στις “στις 3-3-2015 από τον κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, κατόπιν επικοινωνίας/παρέμβασης της κας Σπαθανά με σκοπό την υλοποίηση/εναρμόνιση με τη νέα πολιτική του Υπουργείου Μετανάστευσης, απεστάλη νεότερη διευκρινιστική διαταγή”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Σπαθανά είναι συνεργάτης της αναπληρώτριας υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Τασίας Χριστοδουλοπούλου.
Η επίμαχη διαταγή εστάλη με θέμα «Νέα πολιτική σχετικά με τις διαδικασίες κράτησης αλλοδαπών», χθες προς τις αστυνομικές υπηρεσίες, από τον κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και υπογράφεται από τον κλαδάρχη υποστράτηγο Γιώργο Νίτσα.
Η διαταγή αναφέρει ότι «θα αφήνονται ελεύθεροι όλοι οι νεοεισερχόμενοι αλλοδαποί μετά την ταυτοποίησή τους και θα τους επιδίδεται απόφαση απέλασης, χωρίς κράτηση, με προθεσμία 30 ημερών, ενώ θα επιβάλλονται και κάποιοι περιοριστικοί όροι. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας θα συλλαμβάνονται εκ νέου και θα εκδίδονται σε βάρος αποφάσεις επιστροφής, οι οποίες θα αναβάλλονται για 6 μήνες με βάση το ισχύον νομικό πλαίσιο. Για τους ήδη κρατούμενους -στα Κέντρα Κράτησης και σε διάφορα κρατητήρια- και εφόσον δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι δημόσιας τάξης και ασφάλειας, αναστέλλεται για 6 μήνες η απόφαση απέλασης. Το σημείο που προκαλεί το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα ισχύει “ανεξάρτητα” από τον πόσο χρόνο κρατούνται».
Σε δεύτερη διαταγή, όμως, διευκρινίζεται ότι “είναι αυτονόητο ότι θα αφεθούν ελεύθεροι ανεξάρτητα από τον χρόνο κράτησής τους οι αιτούντες άσυλο και οι ευάλωτες ομάδες, ενώ ανήλικους θα επισπευσθούν οι διαδικασίες μεταφοράς τους σε δομές φιλοξενίας.”
Ο κ. Πανούσης -για να μη λέμε ψέματα, όπως είπε- δήλωσε ότι αυτό είναι σωστό και επικαλέστηκε διεθνείς αποφάσεις και εκθέσεις φορέων για τα ανθρώπινα δικαιώματα που κατηγορούν την Ελλάδα για τη διαχείριση των παράτυπων μεταναστών.http://www.makeleio.gr/?p=290112