4 Μαρ 2015

Στηρίζουν την κυβέρνηση οι ΑΝΕΛ στο μεταναστευτικό και τις αποφάσεις για το ποδόσφαιρο...ΓΑΜατες κοκκινες ΓΡΑΜΜΕΣ!!!!

Τη στήριξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει η κυβέρνηση, τόσο στο θέμα που προέκυψε με το ποδόσφαιρο, όσο και σε αυτό που αφορά τη μεταναστευτική πολιτική.
«Ήταν σαφές οτι όλοι στηρίξαμε το ανυποχώρητο του κ. Κοντονή οτι αν δε μπει τέλος στη βία στα γήπεδα και αν
δε συνεννοηθούν για το θέμα αυτό ώστε πραγματικά να δοθούν οι λύσεις με βάση τους νόμους που κιόλας υφίστανται το πρωτάθλημα θα μπει σε περίοδο παρατεταμένης διακοπή» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ.
Και συνέχισε: «Γίνεται σύσκεψη υπό τον κ. Κοντονή και τους εκπροσώπους του Ποδοσφαίρου ΕΠΟ-Λίγκα κ.λπ., και από εκεί θα εξαρτηθεί αν την Κυριακή θα γίνουν τα παιχνίδια που έχει. Θα πρέπει όλοι να το καταλάβουν και κυρίως εκείνοι οι οποίοι είτε προκαλούν τα επεισόδια, είτε και εκείνοι οι οποίοι με την ανοχή τους έχουν την ευθύνη, οτι θα μπει τάξη. Τη Δεύτερα ο κ. Κοντονής θα πάει και στη Γενεύη να δει τον κ. Πλατινί, οπότε θα μπει και ένα άλλο ζήτημα του πως, άλλοι νόμοι εφαρμόζονται με την UEFA και άλλοι νόμοι εφαρμόζονται εδώ από την ΕΠΟ.
Διότι δε μπορώ να καταλάβω εγώ προσωπικά και σαν φίλαθλος πως είναι «Παναγίες» οι εξέδρες όταν παίζουμε σε κύπελλα τσάμπιονς λιγκ και UEFA και γίνεται κόλαση όταν παίζουμε μεταξύ μας οι ομάδες».
Η προβοκάτσια και η μονταζιέρα καλά κρατεί
Ο κ. Κουίκ, αναφερόμενος στο μεταναστευτικό και στην αντιπαράθεση της κυβέρνησης με την αξιωματική αντιπολίτευση, δήλωσε: «Αυτό που πρέπει να πω είναι ότι για τη Μεταναστευτική πολιτική θα υπάρξει –και ελπίζω αρκετά σύντομα- πρωτοβουλία από την κυβέρνηση. Χθες είχα το πρωί συνάντηση και με τον κ. Πανούση και με την κ. Χριστοδουλοπουλου, γιατί ξέρετε για μας τους ΑΝΕΛ πολλά πράγματα του μεταναστευτικού είναι κόκκινες γραμμές, σαφέστατα θα πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι, αλλά πέρα από τη προβοκάτσια και τη μονταζιέρα εκφράζω και μια απορία. Πως έναν νόμο Ραγκούση επί δυόμιση χρόνια δεν τον είχε καταργήσει η κυβέρνηση Σαμαρά;»
http://www.koolnews.gr/