27 Ιουν 2015

Όχι στο κίβδηλο "όχι" τους !!

ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗ
...Από την μια η πολύχρονη συσσωρευμένη οργή του λαού, ντοπαρισμένη και φορτισμένη επιτήδεια με παραληρήματα λαϊκίστικου ψευδοπατριωτισμού και από την άλλη, η απόλυτη
άγνοια της κοινωνίας για τις δραματικές, ακόμα και εθνικές, συνέπειες της εξόδου από το ευρώ-και από την Ε.Ε.ίσως αργότερα, είναι δυστυχώς ο καμβάς και το κοινωνικό περιβάλλον πάνω στον οποίο καλείται ο Ελληνικός λαός να αποφασίσει σχεδόν και για το μέλλον των επόμενων γενεών με το ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα, που η τραγική και ανίερα ετερόκλητη αυτή κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ αποφάσισε-στο όνομα δήθεν της λαϊκής κυριαρχίας, που ζητά να διενεργηθεί την προσεχή Κυριακή,5-7- 2015...

Σε αυτή λοιπόν την κακόγουστη και δημοκρατικά προσβλητική θεατρική παράσταση που έστησε ο Σύριζα με τους ανιστόρητους παρεπιδημούντες του ΛΕΜΕ ΟΧΙ...!!!
...ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ..!!!
Γιατί αν ήσαν στοιχειωδώς έντιμοι, δημοψήφισμα έπρεπε να ζητήσουν πριν λίγες μέρες, όταν δια χειρός Τσίπρα κατέθεσαν υπογεγραμμένη στην τρόϊκα-θεσμούς την δική τους ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ..!!! επώδυνη πρόταση συμφωνία ύψους 8 δισ,ευρώ, αγνοώντας εντελώς τον Ελληνικό λαό, στο όνομα του οποίοι δήθεν ομνύουν ....!!!
...ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ...
Γιατί είναι πολλαπλώς κάλπικοι και ύποπτοι αυτοί οι σύντροφοι...!!!