30 Ιουλ 2015

Που απολαμβάνει τις διακοπές της η Άνγκελα Μέρκελ; (PHOTOS)

Ξεκίνησαν και επισήμως οι καλοκαιρινές διακοπές της Άνγκελα Μέρκελ, η οποία και φέτος επιμένει...
κεντρικοευρωπαϊκά και γιαυτό επέλεξε για πολλοστή φορά το Τιρόλο της Ιταλίας, συγκεκριμένο το νότιο μέρος της περιοχής, για να περάσει ήσυχες ημέρες ξεκούρασης μαζί με τον δεύτερο σύζυγό της Γιοακίμ Ζάουερ.
Η καγγελάριος θα μείνει για αρκετές ημέρες σε τετράστερο ξενοδοχείο της περιοχής, το Marlet, το οποίο ετοιμάστηκε ειδικά για να την υποδεχθεί.
Πρόκειται για ένα απλό ξενοδοχείο, το οποίο περιβάλλεται από λιβάδια και, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είναι προσιτό ακόμα και στους κοινούς θνητούς, αφού το δωμάτιο εκεί κοστίζει μόλις 90-100 Ευρώ την ημέρα με ημιδιατροφή.
Από το μπαλκόνι του δωματίου της η κ. Μέρκελ απολαμβάνει την θέα στην υψηλότερη κορυφή των Άλπεων, το Όρτλερ, ενώ, ήδη, επιδίδεται με τον συζυγό της σε ένα από τα αγαπημένα της χόμπι, την πεζοπορία.
Στην διάθεσή της, βέβαια, είναι και η εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου.
Τα δημοσιεύματα αναφέρονται και στο... μενού των διακοπών της καγκελαρίου, που περιλαμβάνει πλούσιο πρωινό με αυγά και πολλά φρούτα και μεσογειακή κουζίνα για το δείπνο.
Η Άνγκελα Μέρκελ θα βρεθεί στο...έκτο ουρανό έγραψε μια γερμανική εφημερίδα θελοντας να κάνει λογοπαίγνιο με το όνομα του χωριού, το οποίο απέχει 697 χλμ. από την βάση της, τοΒερολίνο και βρίσκεται σε 1900 μ. υψόμετρο.
Ιδανικό για οικογενειακές διακοπές κοντά στην φύση, το Sulden περιγράφεται ως ο απόλυτος προορισμός διακοπών, ένα από τα πιο όμορφα και ανέγγιχτα χωριά του Τιρόλο.
Η καγκελάριος βρίσκεται από την Δευτέρα στην περιοχή, οπότε και έκανε επίσκεψη στο μουσείο ορειβασίας μαζί με τον συζυγό της.
Οι διακοπές της αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 16 Αυγούστου και μετά... επιστροφή στην καγκελαρία.

Πηγή: newpost.gr