7 Οκτ 2015

Η "τεκνατζού" τζιχαντίστρια "κάρφωσε" που μένει ο καταδρομέας που σκότωσε τον Μπιν Λάντεν

Η περιβόητη Βρετανίδα τεκνατζού τζιχαντίστρια Σάλι Τζόουνς (Sally Jones) δημοσίευσε στο Twitter τη διεύθυνση κατοικίας του Αμερικανού κομάντο 
Ρόμπερτ Ο Νιλ, του ανθρώπου που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, και κάλεσε Αμερικανούς τζιχαντιστές να τον βρουν και να τον εκτελέσουν.
Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ένας λογαριασμός στο Twitter που δημιουργήθηκε από τη Σάλι Τζόουνς αποκάλυψε τη διεύθυνση κατοικίας του Ρόμπερτ Ο Νιλ καλώντας παράλληλα τους «αδελφούς στην Αμερική» να τον σκοτώσουν.
Στον ίδιο λογαριασμό ο Αμερικανός κομάντο αναφέρθηκε ως «ο νούμερο ένα στόχος».
oneill
Η 45χρονη Σάλι Τζόουνς είναι Βρετανίδα πρώην μουσικός σε πανκ συγκρότημα. Προσηλυτίστηκε στο Ισλάμ, έγινε τζιχαντίστρια και παντρεύτηκε τον 21χρονο τζιχαντιστή χάκερ Τζουνάιντ Χουσεΐν (Junaid Hussain).
Η Σάλι Τζόουνς, γνωστή παγκοσμίως και ως η «τεκνατζού τζιχαντίστρια», γνώρισε μέσω διαδικτύου τον Τζουνάιντ Χουσεΐν, τον ερωτεύτηκε παράφορα και για χάρη του όχι μόνο ασπάστηκε το Ισλάμ αλλά και τον ακολούθησε στη Συρία για να ενταχθούν μαζί στο Ισλαμικό Κράτος.
Ωστόσο, αυτός ο φλογερός τζιχαντιστικός έρωτας… τέλειωσε άδοξα. Ένα συμμαχικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος (ντρον) εντόπισε τον Τζουνάιντ Χουσεΐν και τον τίναξε στον αέρα.
Η ίδια παραμένει στο Ισλαμικό Κράτος όπου είναι μια από τις αρχηγούς της ταξιαρχίας Αλ Κάνσα, μιας ένοπλης γυναικείας τζιχαντιστικής ομάδας που έχει και καθήκοντα θρησκευτικής Αστυνομίας, για να επιτηρεί τις γυναίκες που ζουν στην επικράτεια που ελέγχουν οι τζιχαντιστές.
Η αποκάλυψη της διεύθυνσης του Ρόμπερτ Ο Νιλ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους τζιχαντιστές. Ένας έγραψε στο Twitter: «Ο πιο κακός στρατιώτης εκτέθηκε από ένα κορίτσι».
Αν και ο λογαριασμός που δημιούργησε η Σάλι Τζόουνς για να καρφώσει τον Αμερικανό κομάντο καταργήθηκε ταχύτατα από τους διαχειριστές του Twitter, ωστόσο, τα στοιχεία διεύθυνσης κατοικίας του Ρόμπερτ Ο Νιλ πέρασαν στα χέρια πολλών τζιχαντιστών μέσω των social media.
Τμήμα ειδήσεων pronews.gr