5 Φεβ 2016

Πατρινοί… στη βίλα του Μιμηκόπουλου! Διοργανώνουν συνευρέσεις, πάρτι και ταξίδια!

Η σεξουαλική απόλαυση με κάθε δυνατό τρόπο είναι ο... σκοπός που ενώνει άνδρες και γυναίκες απ' όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συσπειρώνονται τώρα σε ένα
ασυνήθιστο κίνημα! Σαδιστές, μαζοχιστές, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, swingers και λάτρεις οποιασδήποτε ιδιαίτερης σεξουαλικής συμπεριφοράς συνθέτουν τη νεοϊδρυθείσα Κοινότητα Ελλήνων Ηδονιστών. «Καταφύγιό» τους είναι μια βίλα στην Εκάλη!
Εμπνευστής της νέας «λέσχης» είναι ο 61χρονος Αγγελος Μιμηκόπουλος, ο οποίος από το 1994 είναι εκπρόσωπος των Ελλήνων γυμνιστών στη σχετική διεθνή ομοσπονδία. Στο σαλόνι της βίλας βρίσκονται καθημερινά δεκάδες ζευγάρια για να περάσουν από συνέντευξη, ώστε να διαπιστωθεί αν πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν σε αυτή τη διαφορετική σεξουαλική ομάδα. Στον χώρο υπάρχουν δύο ξεχωριστές συλλογές βιβλίων, η βιβλιοθήκη γυμνιστών και η βιβλιοθήκη ηδονιστών, τις οποίες επισκέπτονται κυρίως τουρίστες, αλλά και φοιτητές για να κάνουν τις διατριβές τους. Η βίλα του Μιμηκόπουλου είναι γνωστή και στους swingers(και όχι μόνο) στην Πάτρα.
Ο χώρος του λειτουργεί από τις 17 Φεβρουαρίου 2014 και καλύπτει το κενό που παρατηρείται στον ευρύτερο χώρο του ελληνικού ηδονισμού, με την ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών σεξουαλικής συμπεριφοράς στην κοινωνία.
Τα μέλη του «κλαμπ» είναι κυρίως swingers, ζευγάρια που εμπλουτίζουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο με ανταλλαγή συντρόφων. Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι υπάρχουν 20.000 άτομα που δηλώνουν swingers, ενώ στην Πάτρα επίσημα καταγεγραμμένα σε sitesείναι 42 ζευγάρια. Ωστόσο εκτιμάται πως ο πραγματικός τους αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος. Ισως ξεπερνά και τα 200 άτομα!
Όπως είναι γνωστό οι swingers ακολουθούν πιστά το τρίπτυχο "ειλικρίνεια - επικοινωνία - εχεμύθεια". Οι Ελληνες swingers τις περισσότερες φορές είναι ηλικίας από 48 ετών και άνω οι άνδρες και 41 ετών και άνω οι γυναίκες. Όμως υπάρχουν και στην Πάτρα νέα ζευγάρια (ακόμη και κάτω των 30) που επιζητούν τα «τρίο» και τα «κουαρτέτα»!
Ξέφρενα πάρτι, ομαδικές hot αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό οργανώνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα μέλη της κοινότητας Ελλήνων Ηδονιστών, προκειμένου να έρθουν πιο κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες! Το επόμενο διάστημα διοργανώνεται και ακόμη ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ουγγαρία. Ηδη περισσότερα από 100 ζευγάρια έχουν δηλώσει συμμετοχή, καθώς και κάποιοι «μπαλαντέρ», οι οποίοι θα έχουν «βοηθητικό» ρόλο.
http://dete.gr/