30 Μαΐ 2016

ΕΙΝΑΙ πυροβολημενος εντελως καμμενος ....Ο Δ. Καμμένος έβγαλε ανακοίνωση για την απαγωγή του Πουλίδο

ΚΑΚΩΣ που εβγαλε δηλωση επρεπε να παει στο ΜΕΞΙΚΟ να βοηθησει και αυτος με τις γνωσεις του!!!...ΘΕΕ μου ποτε θα γλυτωσουμε απο αυτα τα νουμερα???Μπορεί να μην έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση/τοποθέτηση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
όμως και γνωστός οπαδός της ομάδας του Πειραιά, Δημήτρης Καμμένος εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θρίλερ της υπόθεσης του Άλαν Πουλίδο.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού εικάζεται ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής στο Μεξικό, σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του, αφού αγνοείται από τις 02:00 το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς η αστυνομία να έχει εντοπίσει κάποιο ίχνος του μέχρι στιγμής.
Η είδηση αυτή θορύβησε τον Δ. Καμμένο, ο οποίος στην ανακοίνωσή του τονίζει ότι τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός, θα κάνουν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους για τον εντοπισμό του.
Η ανακοίνωση Καμμένου:
«Η σκέψη μου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι με την οικογένεια του παίκτη. Είμαστε στο πλευρό τους και προσευχόμαστε για τη θετική έκβαση του συμβάντος το συντομότερο δυνατόν και τη γρήγορη επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στον Πειραιά.
Είναι δεδομένο πως τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα προβούν σε εξονυχιστικές έρευνες για την εντόπισή του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με εξακριβωμένα στοιχεία».
http://www.altsantiri.gr/