30 Μαΐ 2016

Ινδός έπαιξε στο στοίχημα τη γυναίκα του και την έχασε!

Ο εθισμός στον τζόγο πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες καταστάσεις. Έτσι και ένας Ινδός αφού έχασε όλα του χρήματα στο στοίχημα για αγώνα κρίκετ, αποφάσισε
να ποντάρει τη γυναίκα του!
Ο Ravinder Singh στοιχημάτισε την σύζυγό του Jasmeet Kaur και τελικά την έχασε!
Μετά το στοίχημα, οι συμπαίκτες του Singh θέλησαν να πάρουν το "τρόπαιό" τους και έτσι άρχισαν να παρενοχλούν την γυναίκα τόσο στο σπίτι της όσο και στην μπουτίκ την οποία κατέχει.
Η Kaur τότε ενημέρωσε τις αρχές για την παρενόχληση την οποία υπέστη ενώ κατέθεσε και καταγγελία κατά του συζύγου της. 
Σε δηλώσεις του αξιωματούχος του τοπικού αστυνομικού τμήματος χαρακτήρισε την υπόθεση ως συγκλονιστική, ενώ είπε ότι οι αρχές εξετάζουν τους ισχυρισμούς της γυναίκας προκειμένου να κατανοήσουν τις ακριβείς περιστάσεις κάτω από τις οποίες έγινε το έγκλημα.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011, όμως ο γάμος τους όλα αυτά τα χρόνια ήταν ιδιαίτερα τερατώδης. 
Σύμφωνα με την αστυνομία, από την πρώτη κιόλας ημέρα του γάμου, ο σύζυγος ο οποίος είναι εθισμένος στον τζόγο εδώ και πολλά χρόνια, της ζήτησε να του παραδώσει όλα της τακοσμήματα και άλλα τιμαλφή. Με την πάροδο των χρόνων ο Singh έχασε όλα τα τιμαλφή του νοικοκυριού τους ενώ σχεδίαζε να πουλήσει και το σπίτι τους.
http://newpost.gr/