27 Ιουν 2016

ΔΕΝ υπαρχει στην ΕΛΛΑΔΑ σωτηρια ...ποσο για το πεος ειναι οι φραγκατοι?ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα θέλουν τον Σάκη αντίπαλο του Τσίπρα

ΕΑΝ το σκεφτονται ...γελανε και τα τσιμεντα!!!Ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα βρίσκονται πίσω από την υπερπροβολή τουΣάκη Ρουβά τους τελευταίους μήνες. Κι ο λόγος, όσο απίθανο κι αν ακούγεται, είναι γιατί θεωρούν τον Σάκη ικανό αντίπαλο του Αλέξη Τσίπρα. Ισως όχι άδικα, μια και κάθε πολίτης έχει δικαίωμα εμπλοκής στα κοινά.
Εάν σκεφθείς ότι στην σημερινή Βουλή υπάρχουν από τους φασίστες της ΧΑ ως τα διάφορα σούργελα και κατσιαπλιάδες των υπολοίπων κομμάτων, ο Σάκης θα μπορούσε να είναι μια κάποια λύση.
Σύμφωνα με πληροφορίες θα κορυφωθούν το επόμενο διάστημα οι παρεμβάσεις του Σάκη στην δημόσια ζωή ώστε να είναι έτοιμος με το κόμμα του στα μέσα Φθινοπώρου που είναι πολύ πιθανό να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές και να το γλεντήσουμε.
Στα περίπτερα βρίσκεται ήδη το Crash του Γιώργου Τράγκα με συνέντευξη του Σάκη που προκαλεί ήδη συζητήσεις. Ο ίδιος αποκαλύπτει και την πρόθεσή του να ασχοληθεί με την πολιτική με την βοήθεια του Θεού, μια και η Παναγία είναι απασχολημένη με τους ΑΝΕΛ και ο Ηγούμενος Εφραίμ με τον Αχιλλέα Μπέο.
 “Για την ώρα αυτό που ήδη κάνω με καλύπτει πλήρως. Βεβαίως αποκομίζεις και τα ανάλογα οφέλη της διεύρυνσης του εαυτού σου εάν ασχοληθείς ενεργά και δίκαια με την πολιτική. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, όπως έχω πει δεν υπάρχει κορυφή. Δεν υπάρχει ταβάνι για εμένα. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Αυτό που όμως θέλω σίγουρα είναι να είμαι δίκαιος, χρήσιμος και αποτελεσματικός σύμφωνα με το θέλημα του Θεού. Ακούγεται ίσως κάπως αυτό που λέω, αλλά δίνει ένα νόημα υπαρξιακό. Τον Θεό όπως τον εννοεί ο καθένας ασφαλώς.”
«Δεν φανταζόμουν όταν ήμουν δώδεκα χρονών τη μετέπειτα πορεία μου, ούτε ότι θα ερμηνεύσω το Διόνυσο στα αρχαία θέατρα όλης της χώρας».
Απρόσμενος Σάκης Ρουβάς στο περιοδικό Crash θα πει για τον Τσίπρα:
«Θα τον ρωτούσα καταρχάς αν έχει υπαρξιακή συνείδηση. Τι θέλει από τη ζωή του. Αν είναι ευτυχισμένος ή όχι.Τι είναι αυτό που θα τον έκανε ευτυχισμένο και αν θα γνώριζε τι είναι αυτό, αν ξέρει πώς να το πετύχει τελικά. Ακόμα θα τον ρωτούσα “ξέρεις γιατί βρίσκεσαι στη θέση που βρίσκεσαι;”. Θα ήθελα να μάθω εάν ο στόχος του ήταν να γίνει πρωθυπουργός και αν τελικά η επίτευξή του τον έκανε καλύτερο άνθρωπο και πιο δίκαιο. Αυτή την κουβέντα θα ήθελα να κάνω μαζί του, θα είχε πολύ ενδιαφέρον». Και αμέσως μετά εξηγεί στον δημοσιογράφο την άποψή του ως προς τη μνημονιακή πολιτική.
«Η ύπαρξη της μνημονιακής πολιτικής στη χώρα μας τόσα χρόνια όπως και η ύπαρξη των ξένων επιτηρητών και καθοδηγητών καταγράφει δυστυχώς την περίτρανη αποτυχία και αδυναμία μας από την περίοδο της μεταπολίτευσης ως και σήμερα να διαχειριστούμε και να αξιοποιήσουμε με αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, όραμα και συνέπεια έναν τόσο σπάνιας ομορφιάς και πλούσιο τόπο όπως η Ελλάδα αλλά και τις αρετές μας ως Έλληνες, τη δύναμη ψυχής, το μέγεθος του πολιτσμού και της διανόησής μας που κυριαρχεί και μεγαλουργεί στο εξωτερικό παγκόσμια αλλά αδυνατεί, συρρικνώνεται στο εσωτερικό. Άρα η ευθύνη είναι βεβαίως πρωτίστως των πολιτικών, αλλά και του λαού, των ψηφοφόρων και πολλές φορές των μη ψηφοφόρων. Η ενεργή συμμετοχή είναι προϋπόθεση, είναι υποχρέωση και όχι απλά δικαίωμά μας… Δεν αξίζουμε ως λαός αυτή την αντιμετώπιση. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουμε, διότι και ιστορικά το έχουμε αποδείξει».
http://kourdistoportocali.com/