26 Ιουν 2016

ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ: Πορνό σε πανηγύρι στην Πάτρα!

Πανηγύρι έγινε… και πριν το πανηγύρι που προ ημερών διοργανώθηκε σε περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα. Όλα ήσαν έτοιμα για την μεγάλη γιορτή, -όπως γράφει η εφημερίδα "Κόσμος", ο χώρος είχε ..
διαμορφωθεί, τα ηχητικά συστήματα ήταν έτοιμα, οπότε οι διοργανωτές προσέλαβαν και φύλακες ώστε την νύχτα που προηγείτο της εκδήλωσης… να μην σημειωθούν κλοπές! Και φυσικά οι φύλακες ήσαν άψογοι στα καθήκοντά τους, μόνο που για να περάσει η ώρα σκέφτηκαν να συνδυάσουν το τερπνόν… μετά του ωφελίμου!
Ρεύμα είχαν, έφεραν μία τηλεόραση, έβαλαν το στικάκι που είχαν μαζί τους, και άρχισαν να βλέπουν… πορνό!
Ήταν νύχτα Παρασκευής και ο κόσμος… δεν κοιμόταν! Κάποιοι λοιπόν πήραν «χαμπάρι» το τι συνέβαινε στην Πλατεία! Καθώς εκτός από την εικόνα η πορνοταινία είχε και ήχο! Και αντε να κοιμηθεί ο κυριούλης στο απέναντι μπαλκόνι! Όπως και άλλοι που άκουσαν τα αχ και βαχ και τις κραυγές των πρωταγωνιστών! Κάποιοι κατέβηκαν στον χώρο για να δουν από κοντά, άλλοι (φοβούμενοι τις γκρίνιες από την γυναίκα τους) «βολεύτηκαν» μόνο με τον ήχο!
Πάντως το κους κους την ημέρα του πανηγυριού… έδινε και έπαιρνε! Ακόμη και εν μέσω χορού με δημοτικά τραγούδια, κάποιοι αναπολούσαν… την ξανθιά πρωταγωνίστρια της τσόντας… και τα πλούσια ελέη της!
dete.gr